2777
2789

خانما دخترم ۹ ماهشه و تب بدون دلیل داشت و بی قراری میکرد و چیزی نمیخورد ۳ روزه توی تاپیک قبلیمم نوشتم

دکترم بردم چیزیش نبود دکتر میگفت سرماخورده ولی علائمی نداشت

یه سریا میگفتن از دندونشه یه سریال میگفتن گلوش آشغال مونده

بردم پیش یه خانمی که اصطلاحا تل گیر یا قارقچی هستش

گلوی دخترمو مالش داد محکم گفت آشغال تا آوردم خونه یه پیاله سرلاک و آب خورد و راحت خوابید

گفتم شاید به دردتون بخوره تجربم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب ویروس که خودش بعد سه روز خوب میشه 

هنر نکردی از کجا معلوم اون خانم که دهنشو به دهن همه میزاره بچت ازش هپاتیت و اچ پی وی و بقیه بیماریهارو نگیره؟ 

این کارا چیه میکنید اخه با طفل معصوم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
محکم مالش داد بعد گفت آشغال ؟یعنی چی شده بود گلوی بچت؟

قبلا یه خانمه بود توی کرج دماغ بچه رو فوت میکرد از دهن بچه یخ آشغال که توی حفره گلوش گیر کرده بود در میاد مثل پوست تخمه ای چیزی

الآن دیگه فوت نمیکنن ولی واقعا تاثیر داشت بچم عاشق سوپ بود ولی ۳ روزه هیچی نمیخورد حتی یه قاشق ولی الآن قشنگ یه پیاله سرلاک خورد و خوابید

تب ویروس که خودش بعد سه روز خوب میشه  هنر نکردی از کجا معلوم اون خانم که دهنشو به دهن همه میزا ...

نه دهنشو نذاشت

گفت بچه رو بغل کن بعد گلوشون مالش داد

دهنشو نمیزاره که. با دست گلوی بچرو مالش میدن

واقعا بعضیا چقد خوب بلدن از هیچی پول دربیارن من به اینجور افراد احسنت میگم سوار بر جهل مردم میشن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وااای چ وحشتناک🥺

خیلی دلم براش میسوخت همش تو خواب ناله میکرد و توی بغلم لم میداد اصلا حال نداشت غذا هم نمیخورد تب داشت بدون سرفه و عطسه و آبریزش

واقعا بعضیا چقد خوب بلدن از هیچی پول دربیارن من به اینجور افراد احسنت میگم سوار بر جهل مردم میشن&nbs ...

نه عزیزم قضاوتش نکن پول نمیگیره برای ثوابش انجام میده

خدا رو شکر خوب شد پسر منم تقریبا  9ماهشه ترسیدم

خداحفظش کنه انشالله هیچوقت اینجوری نشه

من هرروز خونه رو جاروبرقی میکشم از ترسم خونم مثل دسته گلِ اصلا نمیدونم چطور و چی خورده