2789

الان دانشجو هستم و دارم درس میخونم یه هدف بزرگ هم دارم برای خودم،،حتی پیج کاری هم زدم و دارم فعالیت میکنم که قوی بشه در آینده بتونم ازش پول دربیارم،،ولی از طرفی این بهار بیاد سنم میشه۲۹ و اصلا هم دوست ندارم بچه بیارم چون تنها فکرم هدفمه ولی وقتی به اینم فکر میکنم که نکنه دیر بشه با این همه نازایی و بعدا حوصله ش نداشته باشم چی،احساس میکنم بچه بیارم دیگه نمیتونم هدفم دنبال کنم خیلی سخت میشه برام شما بودین چیکار میکردین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر کدوم رو ول کنی ممکنه باعث ناامیدی و سرخوردگی بشه چه مشکلی داره هر دو رو دنبال بکنی مطمئن باش شدنیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

با این توصیفاتی ک کردی صد در صد هدفت رو دنبال کنی خوشبت تر میشی

ببین ۲۹ سال برای ترس از نازایی و این حرفا خییلییییی زوده. تازه با توجه به این که تمایل خاصی هم به بچه دار شدن نداری 

برای ازدواج و بچه دار شدن و اینا زمان هست اگر بخوای، اما هدفتو الان پیگیری نکنی بعدا از سر گرفتمش خیلی سخت تر و حتی ممکنه غیرممکن باشه

بچسب به اون چیزی که ته دلت می دونی مهم تره 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

عزیزم برای بچه دار شدن، نظر شما به تنهایی کافی نیست. نظر همسرت رو هم باید بدونی اما با توجه به اینکه زندگی مشترک تشکیل دادی و سنت واقعا ممکنه بره بالا بنظرم بچه بیار و درکنارش یه هدفت هم برس کاملا شدنیه و با بچه زندگی شیرین تره البته نظر من اینه❤

سخت میشه بچه رسیدگی میخواد حداقل تا ۳سال 

بله قطعا سخت میشه اما هیچ موقعیت خوبی راحت بدست نمیاد

من اول ارشدم بچه اولم رو باردار بودم اول دکتری بچه دومم رو 

به فاصله دو سال و خورده ای سخت بود اما شدنی بود واقعا قبول ندارم کسی بگه با بچه نمیشه درس خوند یا هر پیشرفت دیگه ای کزد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!