2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آش کشک درست کن با خورده برنجه یا همون برنج دوقد.با برنج معمولی هم میشه. ما بعضی سال ها نذریمونو اش کشک میپختیم.

برنج رو پاک کن و بشور با اب خیلی خیلی خیلی سرد بذار روی شعله متوسط واصلا هم نزن تا یک ساعتی تا برنج بشکافه.شاید یه یکونیم ساعت هم طول بکشه درشم بسته باشه ،بسته به حجم مواد داره.بعد سبزیجات خام رو بریزو شعله وزیاد کن درشو بذار ،یک ساعتی صبر کن تا سبزی هام بپزه بعدم حبوبات از قبل پخته شده پیازو نعنا داغ کشک فراوون و نمک فلفل زردچوبه بزن ودیگه در دیگو بردار صبر کن تا جا بیافته ولعاب بده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
میشه بگید چطور اش بلغور درست کنم؟ این بلغورارو‌اول خیس‌کنم؟

میتونی خیس کنی  حدود یکساعت مثلا 

ولی من بدون خیس کردنم درست کردم 

بشور بریز تو قابلمه همراه حبوبات ( لوبیا ، عدس و نخود ....)

یه نیم ساعت بجوشه .

بعد سبزی و هویج خرده شده رو اضافه کن + پیاز خرد شده 

بذار بپزه 

حداقل دو ساعت زمان بده 

اگه خواستی سیب زمینی خرده شده هم میتونی اضافه کنی. 

یک پیاز بزرگ خرد کن ، سرخ کن ، زرد چوبه هم یکم بزن 

بانمک و فلفل 

به آش اضافه کن 

جمعا بذار حداقل سه ساعت بجوشه 

وقتی جا بیوفته قشنگ معلوم میشه خودت متوجه میشی .

راستی خیار بنداز توش  درسته باشه 

برای اینکه نفخشو بگیری

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
اول باید چند ساعت خیسش کنم بعد بپزم؟

جو رو با نخود و لوبیا از شب قبل خیس کن‌.چنبار ابش عوض کن و نفخشو بگیر 

بعد با نصف قابلمه آب بزار ۲ ساعت حدودا بپزه . بعدسبزی اشو بریز . 

پیاز داغ سیر داغ نعنا داغ هم درست کن . بریز داخل آش . 

اخر سر هم نمک

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز