2777
2789
عنوان

بدجور کتکم زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 81 پست
ب مامانت بی احترامی کنی همینه..انقدم نفرین نکن خانوادتو

😐😐😐

امیدوارم هیچوقت نخواین بچه ای رو بزرگ کنید. 

روانی میشه بدبخت

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم همه مامانا همینن ولی واقعا بعضی مامانا از عمد بلند بلند داد میزنن و مظلوم نمایی میکنن ک باباعه بیاد بچه رو بزنه،نگید نه به چشم دیدم

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
مامانش که با روح و روانش بازی کرده چی بازم همینه😏

داشتم قرصای اعصابمو می‌خوردم گفتم نمی‌دونم دستور اینا چیه

گفت خب دیوانه ای دیگه 

شروع کرد نفرین کردن

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
ب بابات چ ربطی داشت اون وسط؟

یعنی چی به بابات چه ربطی داره بچه های من با اینکه کوچیکن باهام تند حرف بزنن همسرم دعواشون میکنه پس حرمت مادر چی میشه این وسط؟پدرش زیاده روی کرده روش دست بلند کرده مطمئنا ژود هم پشیمون میشه ولی به نظرم حق داشته عصبی بشه

داشتم قرصای اعصابمو می‌خوردم گفتم نمی‌دونم دستور اینا چیه گفت خب دیوانه ای دیگه  شروع کرد نفر ...

بیخیال عزیزم غصه نخور

دلبر و یار من تویی، رونقکار من تویی...❤🧿                                      ❤MR❤
دخترم بمن چپ نگاه کنه..شوهرم به حسابش میرسه! شرایط استارتر رو نمیدونم...اما تو خونه ی ما قانون اینه

بیچاره دخترت

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

دست کسایی که میزنن بشکنه... فرق نداره کی باشن... پدر.. شوهر... برادر... دستی که رو زن بلند شه باید بشکنه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

بد با مادرت حرف زدی بی احترامی کردی دیگه ،توقع داری نازت کنند وبهت آفرین بگن ،

معلومه که خیلی حساس ولوسی،پاشو خودت را جمع کن قوی باش هیچکس مهمتر از خودت نیست یعنی چی که میخواستی خود کشی کنی و....

دخترم بمن چپ نگاه کنه..شوهرم به حسابش میرسه! شرایط استارتر رو نمیدونم...اما تو خونه ی ما قانون اینه

میزنه دخترت رو؟ 

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
بیخیال عزیزم غصه نخور

چطور بیخیال باشم 

هنوز دستمالای خونی دستم بالای سرمه 

کاش دیشب دیر میرسیدن من خودمو میکشتم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.