2777
2789
عنوان

پسردارشدن 👶👶👶👶

13915 بازدید | 62 پست

سلام خواهرای من ، خدا به همتون اول همسرخوب بده و بعد دخترو پسر خوب 

هر مادری دوست داره که از هردوجنس داشته باشه ، پس تروخدا نیاید بگید مگه دختر چشه ؟

دختر خیلی هم خوبه . نور چشمه، مونس مادره

ولی بعد از دوتا دختر هرکسی دوست داره پسر هم داشته باشه 

اگه میشه بیاید هراطلاعاتی که راجع به پسردارشدن داریم را دراختیار هم بزاریم 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

تعیین جنسیت با شوهرته 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ابتدا هم باید بگم که اول ازهرچیزی باید به خدا توکل کرد و راضی به رضای خدا بود

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

من که دیگه فرصتم سوخت همسرم عاشق دختره دید من دارم برنامه ریزی میکنم بدون برنامه ریزی اقدام کرد بعدش هم گفت الهی دختر بشه  حالا سرماه بشه ببینم چی میشه ایا باردار هستم یاخیر. 

هر چی صلاحه بشه دیگه ولی دوست داشتم یه پسر میداشتم.

عزیزم سعی کن زمان تخمکگذاریت نزدیکی کنی و حتما اول شما و بعد همسرتون ارضا بشه

زمان تخمک گذاری من شنیدم زیر دل تیر میکشه و ترشح تخم مرغی شکل داری 

ولی درجایی خوندم باید از قبل از تخمک گذاری اقدام کنی که روز تخمک گذاری بگیره 

کدوم درسته؟

چیزا گرم بخور. سبزیجات.. انواع سوپ. کره و حبوبات. بخور

ترشی و ماست و لبنیات و کرفس. شکلات. کاکائو میگو تخم مرغ. لوبیا سبز بیسکویت نخور 

روز تخمک گزاری اقدام کن. قبلش تو وان جوش شیرین بریز بشین. کاهو و توت فرنگی قبلش خیلی مؤثره 

من که دیگه فرصتم سوخت همسرم عاشق دختره دید من دارم برنامه ریزی میکنم بدون برنامه ریزی اقدام کرد بعدش ...

هرچی مراد دلت هست و به صلاح زندگیتون هست قسمت بشه

زمان تخمک گذاری من شنیدم زیر دل تیر میکشه و ترشح تخم مرغی شکل داری  ولی درجایی خوندم باید از ق ...

بله عزیزم دقیقا ترشح بدن زیاد میشه مثل سفیده تخم مرغ و همچنین کش دار خودت با دوانگشت وقتی دست میزنی هی کش میاد همون موقع نزدیکی کن ولی حتما اول خودت ارضا شو بعد همسرت یادت نره

زمان تخمک گذاری من شنیدم زیر دل تیر میکشه و ترشح تخم مرغی شکل داری  ولی درجایی خوندم باید از ق ...

از روزی که تخمک آزاد میشه سه شب پشت سر هم اقدام کن. 

واسه دختر نه از روز 12 سیکل یک شب درمیون تا 7تا ده روز