2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

427 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من  به دلیل حساسیت واقعا از پد بهداشتی خسته شدم اما رابطه جنسی نداشتم هیچ وقت ایا منم میتونم از کاپ استفاده کنم ؟ مضوع بکارت برای من مهم نیست منظورم اینکه ایا اینکه قبلا رابطه جنسی نداشتم باعث درد نمیشه موقع گذاشتن کاپ داخل بدنم ؟

شما از کاپ استفاده میکنید 

راَی هستید؟

نشتی داره ؟

ایا گذاشتن کاپ داخل بدن سخته ؟

چه برندی استفاده میکنید؟

ممنون میشم تجربه خودتون و با من به اشتراک بزارید 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم می تونی استفاده کنی و یه مدت استفاده کنی بهش عادت می کنی.

من کاملاً راضی ام و مارک لونت خوبه و سایز یک بگیر.

سایز دو برای خانمای بالای ۳۰ سال یا اونایی که زایمان طبیعی کردن هست.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
یه چیزی دهنمو درگیر کرده ببخشید🤔😅 بکارت ندارین و رابطه هم نداشتین چطوری میشه😕

عزیزم منظورم این بود که بکارت برای من اهمیتی نداره بود و نبودش سوالم این بود که با وجود بکارت استفاده کنم درد خواهم داشت یا نه 

کاربرد کاپ قاعدگی چیه

یه وسیله سیلیکنی به جای پد بهداشتی هست که چندین و چند سال میشه استفاده کرد اینطور که من شنیدم خیلی خوبه سرچ کنید تا بهتر  متوجه بشید 

عزیزم منظورم این بود که بکارت برای من اهمیتی نداره بود و نبودش سوالم این بود که با وجود بکارت استفاد ...

دفعه اول دوم ممکنه یه حس ناراحتی مثل درد پریودی زیر دلت حس کنی که خیلی خیلی کمه 

که اونم طبیعه بعد چند بار بدنت عادت می‌کنه

یه چیزی دهنمو درگیر کرده ببخشید🤔😅 بکارت ندارین و رابطه هم نداشتین چطوری میشه😕

👌😂

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

کاپ فوق العاده ست ولی فک کنم سخت بشه هرچقدرم هم خودتو شل بگیری دفعات اول دردناکه و خود ادم شاید نتونه اون درد و فشار رو به خودش تحمیل کنه

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.