2777
2789
عنوان

زود دندون دراوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 23 پست
خدارو شکر یکی حرف امیدوار کننده زد اخه هرکی میشنوه میگه پس خراب میشن زود

نه گلم همه بچه ها که مثل هم نیستن من دقیقا دخترم چهارماهش بود دندون دراورد یکسالگیش کل دندوناش دراومده بودن هیچ کارخاصی هم نکردم مشکلی هم پیش نیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم چه جالب😻

اون زمان مادرم برده بودم پیش بزشک گفتن به ۸اطر کلسیم بدن خودشو مادر بوده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه گلم همه بچه ها که مثل هم نیستن من دقیقا دخترم چهارماهش بود دندون دراورد یکسالگیش کل دندوناش دراوم ...

خب پس شیر شبم ادامه میدم آخه خیلی کوچولوئه غذا نمیخوره شیر ندم گرسنه میمونه بچم

همون اخ نگران شدم پس گفتم دندوناش شیریه میریزه پس امیدی نیست

نمیدونم حقیقتش ولی کلا دندونام خیلی افتضاحه شاید برای بچه شما اینطور نباشه جنس دندونش خوب باشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب پس شیر شبم ادامه میدم آخه خیلی کوچولوئه غذا نمیخوره شیر ندم گرسنه میمونه بچم

پسرمن دندون درنیاورده ولی ازدوماهگی شیر شب نمیخوره براش ضررنداره اگه وزنش حوبه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙