2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت میکنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 50 پست

💚💙عزیزم چہ زندگے سخت ودردناڪے..ان شاالله ازاین بہ بعدبهترینها برات اتفاق بیفتہ و خوشبخت ودلشاد بشے همراه پسرت💚💙

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

عزیزم منم همشو خوندم ولی واقعا نمیدونم چی بگم زبونم بند میاد وقتی آدمی خیانت میبینه بخوام چیزی بهش بگم.فقط خدا از همه ی اونایی که اذیتت کردن نگذره خدا بدترین بلاهارو سرشون بیاره.برا خودت زندگی کن به خاطر بچت قوی باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم سعی کن مستقل بشی حتی دوست جدید پیدا کن سعی کن از این زندگی فاصله بگیری اگه نمیتونی جدا بشی حداقل برا خودت و بچت وقت بزار با هم برین بیرون کلاسای جالب ثبت‌نام کن خودتو بساز باز و یه جوری رفتار کن که انگار این مرد اصلا تو زندگیت وجود نداره تا اینجای زندگیت خیلی سختی کشیدی از اینجا به بعدشو خراب نکن برا این ادم 

خدا خودش نشسته میبینه کی چیکارس لطفآ واسه بچت مادری کن نزار کمبود داشته باشه واسه خودتم پول جمع کن مثلا آرایشگاه میری 50 تومن بیشتر بگیر ازش هرجور شده یکم پس انداز داشته باش این روزا پول حرف اول و آخرو میزنه

من نمی تونستم ازش جدا شم. من فقط ۲۰ سالمه تحصیلات درست حسابی ندارم هیچ هنری از خودم ندارم نمی‌تونم تنهایی از بچم مراقبت کنم اونا بچم و ازم میگیرن. بابام پشتم نیست حتی دایی تنی خودم با شوهرم دنبال کثافت و زنا کاری‌ان...

ضربه‌ی روحی سختی بهم خورده بود ولی باهاش کنار اومدنم ولی دیشب توی پیاماش فهمیدم هنوزم دست برنداشته... با یه زن ۳۲ ساله که سه تا بچه داره حتی شوهرم داره رابطه داشته تازه فقط اون نه چند نفر دیگه‌ام بودن واسه ولنتاین و تولد بهشون هدیه میداده بیرون میرفتن حتی خونه‌ی من می میومدن..... خدایی این دفعه مثل بار اول درد نداشت ولی این حق من نبود که تو این زندگی بیست ساله این همه درد بکشم...

چون نمی‌تونم با کسی تو دنیای واقعی حرف بزنم اینا رو گفتم امید وارم خسته‌تون نکرده باشم

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...

عزیزم تنها راحلش اینه دیگه بچه نیاری.و کار پیدا کنی.تمام قد وایستی جلو شوهرت که از دارییش بزنه به نامت.برای خودت مال اموالی جمع کنی.و یه حرفه هم یاد بگیر و طلاق بگیری از زندگیت استفاده کنی.فکر اون خونه بابا را هم نکت.انگار مرده اونم.خودت رو پای خودت بایست.و بخاطر پسرت قوی باش .

الان میخوای چیکار کنی 

نمیدونم چیکار کنم ازش کلی مدرک دارم که بی برو برگرد میتونم ازش جدا شم ولی بعدش چی کسی و ندارم برم پیشش 

هم اینکه تهدیدم کرده اگه ازش جدا شم به خودم و خانواده ام آسیب میزنه😔

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...
عزیزم تنها راحلش اینه دیگه بچه نیاری.و کار پیدا کنی.تمام قد وایستی جلو شوهرت که از دارییش بزنه به نا ...

ممنون ک بهم کمک میکنی... اره دیگه بچه نمیارم گفته که خونه رو میزنه به نامم ولی اجازه نمیده کار پیدا کنم... اصلا نمیزارع تنها برم بیرون... همش کنترلم میکنه... جالبیش اینه که چون خودش هرزه‌اس فک میکنه منم مثل خودشم😞

خدا خودش نشسته میبینه کی چیکارس لطفآ واسه بچت مادری کن نزار کمبود داشته باشه واسه خودتم پول جمع کن م ...

باور کن زندگی یه کاری باهام کرده که اعتقاداتم دارم از دست میدم.

چرا هربار نشستی منظورم اینه خونرو بزن ب نامت چرا هربار با گریه و اشک تمساحش هیچ درخواستی نداشتی حداق ...

چون احمقم

خب مجبورش میکردی خونه رو حداقل نصفشو به نامت بزنه حق طلاقم ازش میگرفتی

اونقدر راحت نیست حق طلاق و بده بهم

من کل داستان توخوندم وواقعا اعصابم خوردشدخیلی ناراحت شدم واست انشالله خداخودش ازیه طریقی کمکت کنه از ...

ممنون ک دلداریم میدین

با داییت برخورد کن تا دیگه جرات نکنه از این غلطا کنه پدرشوهرتو هم با بی محلی در بیار  شما چند ...

داییم یه عوضی به تمام معناست...هیچوقت حلالش نمیکنم اون باعث آشنایی من با این آدم شد خودشم به جای راه و چاه نشون دادن زندگی ما رو نابود کرد...

دلم میخواد حداقل به خانواده‌ی خودش بگم...

یجا خونده بودم کسی که یه بار خیانت کنه بار دوم براش آسون ترع... چقدر حق بوده واقعا...

یکم ک درد و دل کردم سبک تر شدم.

ممنون از همه‌تون