2777
2789

یکی تو زندگیمه که توسط واسطه باهاش الان در ارتباطم  من 32اون38

اوایل که اشنا شدیم من فقط یه سوال پرسیدم که چرا پا جلو نذاشته کسی حرفی زده  گفت خودم از ازدواج یکم منصرف شدم منم گفتم وقتی منصرف سدی بهتره دیگه مزاحمت نشم گفت بمون شاید قسمت بود گرفتمت

موقعیتش بد نیس پسر کاری هم هست خیلی   اهل ابراز احساسات نیس  قده رابطمون ای بد نبود کم کم علاقه مند شدم بهش اونم همینو گفت جوری که گفت میام پیش داداشت  باهاش حرف میزنم چون اشناس

همون شبی که این حرفو زد یه تصادف بد رخ میده  وچند نفر میمیرن اینام مقصر نبودن خلاصه یکم بینمون فاصله افتاد ولی اون کمتر بودش گفتم درگیره  ولی الان کلا خیبلی کم هستش یه هفته نباشم پیام نمیده. پیاممو سین میکنه جواب نمیده  پیام میدم سرد و کوتاه جواب میده من واقعا دلبسته ش شدم 

رابطمون تموم نشده ولی حس میکنم پای کسی م در میونه ازش پرسیدم گفت خیالت راحت من با کسی در ارتباط نیستم 

ولی دل تو دلم نیس مبشه کمکم کنین چجور دوباره رابطمون گرم کنم چون واقعا دوسش دارم نمیخوام به هیچ قیمتی از دستش بدم شاید شانس اخرمه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابراز نیاز و درخواست و ترس از دست دادن باید از جانب پسر باشه. 

وقتی سرده چرا پیگیرشی؟ 

ولش کن و انرژی بذار رو کیس جدید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اسی منم چند ماه پیش خواستکار داشتم ولی همچی خراب شد یوی از فامیلاشون خواستگاری خراب کرد ولی من پسررو دوست دارم باش ارتباط ندارم ها ولی همون روزی که دیدمش حس خوبی بم دست داد الات پسر رو هم همیشه میبینم واقعااا سخته

با تین رفتارت داری از دستش میدی خودت خبر نداری یه مدت بی تفاوت باش و پیام نده اگه برگشتنی باشه بر میگرده اگه بر نگشت دیگه فایده نداری تو زندگی باهاش یه عمر سرکوفت خواهی خورد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
به نظرم کسی تو زندگیش هست وگرنه که نمیاد بگی بله کسی هست

خودمم اینو حس میکنم ولی ماشین سنگین از این جدیدا خریده گفت دور ور اونم واسه سندو تعویض پلاک  وگاری اینا

خواهر من خب معلومه که نمی خوادت ...من خودم آقا هستم میشناسم هم جنس های خودم رو ....بیشتر پیام بدی بی ...

ترووو خدااا  اخه گفت درگیر کارم ماشین سنگین خریده فک کنم قرض اینام کردن بعد این شهر اون شهر میره

خو پیام ندم اون که کلا ببشتر سرد میشه

ابراز نیاز و درخواست و ترس از دست دادن باید از جانب پسر باشه.  وقتی سرده چرا پیگیرشی؟  و ...

8ماهه باهمیم حتی گفت مادرمم گفته بگیرش دختر خیلی خوبیه  خدایی من از اون سرترم قدم بلنده هیکلیم چهره  مم بد نیس

اسی منم چند ماه پیش خواستکار داشتم ولی همچی خراب شد یوی از فامیلاشون خواستگاری خراب کرد ولی من پسررو ...

وااای منم نگران همینم کسی و دیگه نیفتاده باشه دور ورش