2777
2789
عنوان

عفونت ادراری که دیده نمیشه

1076 بازدید | 21 پست

خانومای عزیز

من علائم عفونت ادرار دارم مثل درد و تکرر و ادرار کدر و علامتامم خیلی شدیدن

آزمایش ادرار هم که دادم عدد wbc رو میزنه ۳۵ ولی کشتم منفی میشه.کسی تجربه مشابه داشته؟

میدونین به چه علته؟

دکترم فردا میاد😒

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شاید تکرر و اینات مال قند باشه 

قندت بالا نیست؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید موقع ادرار سوزشم دارین؟و اینکه داخل ادرارتون خون هم هست؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

من توی ادرارم خون بود انقد تو سرویس مونده بودم پهلوهام گرفته بود 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نه قندم ۸۸ ئه

چرا کشتت منفیه پس 

ادرار ناشتا دادی؟

قبلش نباید زیاد اب بخوریا ک غلیظ باشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چرا کشتت منفیه پس  ادرار ناشتا دادی؟ قبلش نباید زیاد اب بخوریا ک غلیظ باشه

آره آزمایش ادرار و خونم هر دوتاشون ناشتا بودن

نمیدونم چرا منفی شده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببخشید موقع ادرار سوزشم دارین؟و اینکه داخل ادرارتون خون هم هست؟

آره سوزش دارم

ولی دفع خون نه

آره آزمایش ادرار و خونم هر دوتاشون ناشتا بودن نمیدونم چرا منفی شده

چه عجیبه 

ب دکترت بگو ببین چی میگه 

اخه برا من اورژانسی نوشت 

همون موقع گف عفونته

منم تکرر داشتم

چه عجیبه  ب دکترت بگو ببین چی میگه  اخه برا من اورژانسی نوشت  همون موقع گف عفونته ...

آره باید ببینم چه مریضی ایه واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️

ازمایشگاه وعوض کنید ازنایش وتکرار کنید

آره ممکنه همین کارو بکنم😔

چون دردام خیلی زیاده

ممنونم❤️