2777
2789
عنوان

عفونت ادراری که دیده نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 21 پست
آره سوزش دارم ولی دفع خون نه

سنگ کلیه نداری؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
من توی ادرارم خون بود انقد تو سرویس مونده بودم پهلوهام گرفته بود 

پهلوت درد کرد ادرارت خون بود سوزش داشتی ؟سنگ کلیه هس منم ی ماه پیش اینجور بودم آزمایش سنو دادم سنگ بود 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سنگم ندارم

سنو آزمایش دادی!

پهلوت درد کرد ادرارت خون بود سوزش داشتی ؟سنگ کلیه هس منم ی ماه پیش اینجور بودم آزمایش سنو دادم سنگ ب ...

یعنی از سنگه؟آخه رفتم دکتر زنان  آمپول و قرص داد فعلن ک چیزی نیست 

من هی تکرر ادرار داشتم چن دیقه ی بار میرفتم اونم با کلی سوزش و درد  آخرای ادرارم ک چن قطره خون میومد حس میکردم دیگ آخرا توی ادرارم ذره های کوچیکه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
یعنی از سنگه؟آخه رفتم دکتر زنان  آمپول و قرص داد فعلن ک چیزی نیست  من هی تکرر ادرار داشتم ...

واییی نه برو سنوگرافی از کلیه هات بگیر خون از علایم سنگ کلیه هس 

من سوزش داشتم دو هفته رفتم ‌‌‌‌‌‌‌پیش خانم ماما دارو داد بعد بازم دیدم کم نشد ی روز درد کلیه گرفتم رفتم سنو فهمیدم سنگه ماما نگفت شاید سنگ باشع آزمایش بدع خاک بر سرش🤦