2777
2789
عنوان

چکار کنم که عروس عزیز و محترمی باشم جیگرای با سیاست لطفا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 31 پست
عواقبش چيه ؟؟ ميشه بگي چون من اين حرف رو ميزنم 

ببین حرمت ها از بین میره

کلا وقتی زیاد بری و بیایی خسته میشن ازت یه حس کلافگی و عادی بودن براشون پیدا میکنی ولی وقتی زیاد نری اونجا یه حس مهمان بهت دارن

عواقبش چيه ؟؟ ميشه بگي چون من اين حرف رو ميزنم 

ببین صحبت یک روز  دو روز نیست توی هر خانواده ای بحث و حرف و دلخوری هست فکر این رو کن یه روز بهت نگن همیشه اینجا پلاس بودی

مثلا وقتی زیاد بری ازت توقع دارن خیلی کارهای بیشتری بکنی و به مرور زمان این کارها تبدیل به وظیفه میشه که حتی بعدها اگه نری بمونی اون کمک ها باید انجام بشه وگرنه اختلاف به وجود میاد.

ببین مثلا فاصله شهر من و همسرم با ماشین۳۰دقیقه بود البته من شاغل هم بودم هفته ای یک بار میرفتم مثلا برای شام یا نهار بعد هر دوسه هفته یک باری با همسرم صبح میرفتم تا شب که برسونم خونه پدرم این طوری توی دوران عقد بودم

الان که رفتم سر خونه زندگی خودم هفته یک بار برای شام با همسرم میرم و برمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.