2777
2789

درشرف ازدواجم میخوام از همین ابتدا درست برخورد کنم 

لطفا سیاست هاتون رو ب اشتراک بذارین💓💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت از اعضای خانوادت یا حتی فامیلات پیش شوهرت و خانوادش بد نگو هیچ وقت...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نه خودت‌رو بگیر نه خیلی صمیمی شو خیلی هم‌ نرو خونه مادر شوهرت 

خونه مادر شوهرت به اندازه کمک‌کن نه این که دست به سیاه و سفید نزنی‌نه این‌که هی کار‌کنی کار کردنت در حد کمک کردن در جمع کردن و پهن کردن سفره این جوری باشه اونم‌کمک نه این‌که خودت تنهایی

زیاد واسه خانواده شوهر خودتو به زحمت ننداز 

صمیمی نشو زیاد رفت و آمد نکن ،مسائل خصوصیتی پیششون اصلا نگو چون به وقتش ازش سواستفاده میکنن 

کلا رو خانواده شوهر زیاد حساب باز نکن مطمعن باش میشه به چشم غریبه ای براشون حتی اگه ظاهر سازی کنن جلو روت پشت سر غریبه ای 

و خدایی که در این نزدیکیست...

ب خانواده شوهرت احترام بذارتا متقابلااحترام ببینی،بنظرمن کسایی ک آز اول شمشیروازرومیبندن براخانواده شوهر قیدارامشو خوشبختی هم بزنن چون همه پسراعاشق مادراشونن ،من دقیقاهمون علاقه واحترامی براخانواده خودم قائلم براخانواده همسرمم همینطور

نه اینقد خدمات بده تبدیل به وظیفه شه نه اینطور باش که سرسفره بخوری بعد بکشی کنار خودتو سرظرفشویی نکش ولی درحدرجمع کردن سفره کمک کن 

پیش شوهرت  از هیچکدوم از خانوادش بدگویی نکن اصلا برات مهم نباشه 

بد خانواده خودتم هیجوقت نگو 

حد تعادل رو رعایت کن 

با هرکسی هم صمیمی شدی باهاش درددل نکن 

حرف کسیو پیش اون یکی نزن 

کسی پیشت پشت سرکسی حرف زد همراهش نکن 

زیاد زنگ نزن زیاد گرم نگیر 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

احترام بزار، محبت در حد اعتدال، صمیمی نشو اصلا درد دل نکن درباره خودت و خانواده و اطرافیانت چیزی نگو حتی مثل گله

سعی کن کارایی که الان از سر ذوق میکنی و بهشون عادت میدی بعد ازدواج هم میتونی! سعی کن خیلی آروم و دوستانه تو حرف هات مشخص کنی اخلاق و علایقو حد و حدودادتو...

همه اینارو به من گفتن ولی من گفتم نه فرق دارن وقتی طرف مقابلم خوبن من چرا واقعا خوب نباشم اما دیدم نه واقعا راست میگفتن!!

مهربون باش 

خیلی کم رفتو آمد کن که حرمت بینتون حفظ بشه 

خیلی صمیمی نشو 

واسه مادرشوهرت دلسوزی کن منظورم هم جلو خودش هم پشت سرش به همسرت مدام تاکید کن به مادرش زنگ بزنه احوالشو بگیره ببینه چیزی لازم نداره جایی نمیخاد بره 

من همه اینکارارو میکنم نه از رو سیاستم دلیه همش کم میرم که هم زحمت نشه براش هم حرمتامون حفظ بشه اگر برم سعی میکنم شامو ببرم الان هم اون بشدت منو دوست داره هم من اونو

زیاد واسه خانواده شوهر خودتو به زحمت ننداز  صمیمی نشو زیاد رفت و آمد نکن ،مسائل خصوصیتی پیششون ...

حرفت قشنگ با پوشت و استخون درک کردم هرکاری کنی بازم غریبه ای

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

پیش اونا به شوهرت احترام بزار یا مثلا گفتن فلان کارو کنیم بگو من نمیدون هرجور فلانی (شوهرت) بگه همونه ببین برات مثال بزنم من سال ادل عقدم بود بعد دوتا عروس بودیم تو فامیل که یبار عموعه برمیگیرده میگه عید دسته جمعی مجردی بریم شمال اون میگه نه باید پیش من باشه و اینا بعد میان خونه پدرشوهرم پیش من بازگو کرد من گفتم نمیدونه هرجور دوس داره عموعه گفت دیگه عید پیش تو نیستا گفتم باشه بعد عید ما میریم بیرون عید با شما بیا بعد من تو تنهاییم گفتم دوس ندارم بری نرفت و الان بعد سه سال هنوزم میگن فلانی به شوهرش امر و نهی کرد ولی اون یکی عروس احترام گذاشت