2777
2789

سلام 

بچه ها من پسرم دوسال و نیمشه ..دقیقا توی این دوسالم اصلا ب خودم نرسیدم هیچیم نخریدم غیراز رنگ مو ینی حوصلم نمیکشید 

الان ک بچم یکم بزرگ شده ...بعداز دوسال میخوام یکم لوازم آرایشی بخرم ..البته چن وقت پیش آبرسان و ضدافتاب و فوم شست شو خریدم ...ولی الان نمیدونم چیا بخرم اسماشونو یادم نیس الان کلی چیزای جدید اومده ک اصلا اسمشو بلد نیستم 

واسه ی آرایش معمولی 

میشه راهنمایی کنین چیزای ضروری و البته یکم ارزون قیمت هم باشه بدک نیس 

کرم پودر پنکیک ریمل خط چشم رژ گونه کانسیر کانتور مداد ابرو یا سایه ابرو رژ خط لب ریمل

ببین ارایشت در چه حده از بینشون بگیر

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم پودر کانسیلر هایلایتر پرایمر کانتور تینت لب رژ لب خط لب ریمل خط چشم مداد چشم پالت سایه پودر فیکس مداد ابرو

همه اینارو برو بخر که برای مجالس و مهمونیت هم راحت باشی قبلش هم سه میلیون چهارمیلیون رو حداقل تو کارتت داشته باش چون خیلی قیمتا بالا رفته یهو شوکه نشی

کرم پودر یا پنکک بخر

ریمل

مژه فر کن اگه دوس داری

خط چشم

کانتور اگه بلدی کنی 

کانسیلر 

یه سایه ی مات که زیاد تو چشم نباشه گاهی وقتا قشنگه

رژ رو که دیگه میدونی

رژ گونه 

چنتا براش آرایشی و پد بخر که کارت راحت تر باشه

پودر فیکس بخر 

پرایمر هم بخر اگه خواستی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰