2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثاول بو سر چی قهره و اون واسه تو چی گرفته؟

چندروزه باهام سرد رفتار می‌کنه باهاش حرف میزنم میگه من مثل قبلم رفتارم چیزیش نیست  بخاطر رفتارش باهم قهر کردیم.پلاک زنجیر طلاگرفت برا تولدم یک ماه پیش تولدم بود

چندروزه باهام سرد رفتار می‌کنه باهاش حرف میزنم میگه من مثل قبلم رفتارم چیزیش نیست  بخاطر رفتارش ...

عه پس چرا سرد شده؟☹️☹️☹️☹️

عزیزم چشم نخورده باشین

یا دعا براتون نکرده باشن!!!!!

آخه منم همچین مشکلی داشتم بی دلیل برام دعا کرده بودن و دلم میخواست منم مث تو بهش بی توجهی کنم و هرچی ازش دورتر شی اونم دورتر میشه

عه پس چرا سرد شده؟☹️☹️☹️☹️ عزیزم چشم نخورده باشین یا دعا براتون نکرده باشن!!!!! آخه منم همچین مشک ...

خودمم فکرمیکنم برامون دعا گرفتن آخه خیلی همو دوست داریم نمیدونم چش شده

خودمم فکرمیکنم برامون دعا گرفتن آخه خیلی همو دوست داریم نمیدونم چش شده

یه کاشه زیر نیم کاسه هست

ولی تو فک‌کن باهات خوبه به بهترین کلی که تو ذهنت خواستی تولد و کادو بگیری همون کار خودتو بکن یه وقت نیرویی باعث نشه سرد شی و دور شیا

یه کاشه زیر نیم کاسه هست ولی تو فک‌کن باهات خوبه به بهترین کلی که تو ذهنت خواستی تولد و کادو بگیری ...

خیلی ناراحت میشم از حرفاش کلا بی اهمیت شده نسبت بهم ولی من اصلا ب رو خودم نمیارم زنگ میزنم باهاش حرف میزنم بهش پیام میدم 

چندروزه باهام سرد رفتار می‌کنه باهاش حرف میزنم میگه من مثل قبلم رفتارم چیزیش نیست  بخاطر رفتارش ...

ببخسید احتمالا نزدیک پریودیت هست محبت بیشتر لازم داری فکر می‌کنی اون چیزیش شده.من که تا این حرفارو میزنم به عشقم میگه باز تو می خوای پریود بشی گیر میدی