2777
2789
عنوان

بابای نامرد،💔🥺

306 بازدید | 9 پست

بابام خیانت کرده هنوزم بهش فکر می‌کنه مامانم تو عذابه 

چیکار کنیم از ذهنش بره 

دیگه به هیچکس اعتماد ندارم بابام رو بهترین مرد دنیا میدونستم بهترین تکیه گاه،😭😭😭

دعا کنید سر عقل بیاد خانوادمون نمی‌خوام از هم بپاشه 

آخ خدا،😭😭😭

دعا کنید برام ماه شعبانه 

بابای من آدم خوبی بود یه قهرمان میدونستمش 

نمی‌دونم چرا اینطوری شد 

دلم خیلی پره 

دردیه که همش میریزم تو خودم و شبا یواشکی گریه میکنم شوهرم نفهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتره اولویتت آرامش مامانت باشه تا حفظ خانواده . نزارید اگه دلسرد شده و نمیخواد ادامه بده تو ...

خودش بابام رو دوست داره همش لباسای خوشگل میبپوشه براش غذای خوشمزه تا بابام رو سمت خودش بیاره اما ذهنش پیش مامانم نیس خودش گفته که بعضی وقتا میوفته به یادم نمیتونم فراموشش کنم

به نظرم بهتره اولویتت آرامش مامانت باشه تا حفظ خانواده . نزارید اگه دلسرد شده و نمیخواد ادامه بده تو ...

اگه مامانم طلاق بگیره منم طلاق میگیرم خانواده شوهرم از اول با بابام لج بودن نمیتونم تحمل کنم زخم زبوناشون رو،😕🥺

خودش بابام رو دوست داره همش لباسای خوشگل میبپوشه براش غذای خوشمزه تا بابام رو سمت خودش بیاره اما ذهن ...

ای وای ... چه سخت ... دلم شکست واسه مامانت 🙁 فقط میتونم دعا کنم یه اتفاقی بیوفته ک اون خانمه از چشم بابات بیوفته .

ای وای ... چه سخت ... دلم شکست واسه مامانت 🙁 فقط میتونم دعا کنم یه اتفاقی بیوفته ک اون خانمه از چشم ...

خدا کنه نمی‌دونم چی دیده تو اون خانمه عوضی که در پشت کرده به زندگی بیست سالش خدا لعنتشون کنه