2777
2789

اقای فلانی با سلام و احترام گواهی میشود خانم فلانی در حال حاضر تحت درمان اختلال افسردگی است بدیهی است انجام تکالیف با تاخیر ها کندی هایی صورت بگیرد و مهر و امضاش 

من متاسفانه ب خاطر فوت دوست پسرم ک ۴ سال باهاش بودم ۳ ماهه افسردگی شدیدی گرفتم نتونستم تحقیقمو انجام بدم نمیدونم استرس دارم فکر نکنه بهونس به حون مامانم وضعیت خوبی نداشتم دعا کنید قبول کنه😭😭😭🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی میگذره♥️ باور کن منم افسردگی دارم اما زندگی هنوز قشنگیاشو داره

صد در صد داره همینکه مامانم پشتم هست داره دوندگی میکنه ینی امید مطمعنم میتونم بگذره فقط ب زمان احتیاج دارم

صد در صد داره همینکه مامانم پشتم هست داره دوندگی میکنه ینی امید مطمعنم میتونم بگذره فقط ب زمان احتیا ...

دقیقا دقیقا همینههههههههههه بخدا خیلی خوبه کع قوی هستی 

نامه هم قبول میکنه

مرسی از همدردیت مهربون

فدات شم درکت میکنم اینو بدون از تمام قلبم و برات ارزو بهترینا دارم♥️اگر پروژه ای داری و در سطح اطلاعاتیم بود من کمکت میکنم از طرف کسی که جدیدا چنین دردی رو تحمل کرده و درکت میکنه🤩

فدات شم درکت میکنم اینو بدون از تمام قلبم و برات ارزو بهترینا دارم♥️اگر پروژه ای داری و در سطح اطلاع ...

قربون مهربونیات امبدوارم خدا این مهربونیاتو دو برابرشو تو زندگیت برگردونه چشم اگ کمکی احتیاج داشتم حتمااا