2777
2789
عنوان

مامان دهن لق

459 بازدید | 25 پست

شما هم‌ماماناتپن اینحوریه؟؟چکار میکنید اخه؟؟؟من تا حالا هر چیزی بهش گفتم ب کسی نگو ینی سریع میره میگه بعد میگه ت نگفتی ب کسی مگووو  ینی ب دلم مونده ی حرفی بهش بزنم ب کسی نگه 

احروز دعوامون شد میگم خب اصلا ساده ترین حرف نمیخام  ب سکی بگی نگووو خب همش‌مبگه حالا امگار جی بود بعدم میگه اصلا ب من چیزی نگووو پیش من حرف نزن ادم پیش کادرش حرف نزنه پیش کی حرف بزنه؟؟؟

میگم یبارم شده محرمم باش تا جرات کنم مشکلاتم بهت بگم میگه نگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگو گلم ....   ادم   درداشو رازاشو   اگرم قراره ب کسی بگه  ب یکی ک  صندوقچه  ی اسارشو سنگ صبور درداش  بگه  بهتره. 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
خب نگو گلم ....   ادم   درداشو رازاشو   اگرم قراره ب کسی بگه  ب یکی ک  صندو ...

منم نمیکم اصلا اینم ی حرف بود خاهرم پرسید بهش گفنم بعد گفتم ب کسی نگین

ب خاهرم میکم مگه به تو نگقتم ب کسی نگی  میگه اره گقتی بعد مامانم میکه ب من نگفتی

من خواهرم و مادرم هر دو دهن  لق هستن  سر همین موضوع هر دو با من خوب نیستن چون تا حالا نتو ...

بهترین کارو‌میکنی وقتی راز نکهدار نیستن هکون بهتر ک نگی منم خرم هر دفه همین اشتباهم تکرار میکنم

اخه خیلیا ب خانوادشون همه جیو میگن هیچکس باخبر هم نمیشه

من ای وی اف کردم شوهرم التماس مبگرد مامانت با خودمون بیریم گقتم نههه میدونستم بیاد کا شهر باخبر میشن

منم نمیکم اصلا اینم ی حرف بود خاهرم پرسید بهش گفنم بعد گفتم ب کسی نگین ب خاهرم میکم مگه به تو نگقتم ...

عصبی نباش .. دیگ ام بشون هیچیتو نگو 💕

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

مامان من خصوصی ترین راز زندگیه منو به داییم و خابم گفته بود

داییم هم به گوش همسرم رسونده بود

با اینکه من به مامانم نکفته بودم و اون خودش از تو گوشیم دیده رود

اتفاقای بدی افتاد😞😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...