2777
2789
عنوان

بچها بیاین کممککککک

131 بازدید | 11 پست

بچها من امشب رفتم خونه کسی بعد متوجه شدم که ابله مرغان داره دخترش 

منم یه چند روز دیگه عروسیمه و تاحالا ابله مرغان نگرفتم یه چندجای بدنم میخاره مثه چی میترسم چیکار کنم نشانه اولیش خارش هم هست یا ن همیشه فوبیای همینو داشتم😭😭😭😭

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چندم ابله مرغانش بوده

داشت خشک میکرد دیگه 

بهش اصلا دست نزدم زیادم نزدیکش نشدم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
چیزی نیست تهش ابله است فقطم خارش داره 

صورتم تاول میزنه عروسیمه

من پارسال گرفتم فقط سه تا جوش زدم رو سینم کلا هرکی سنش بالا بوده تو اطرافیانمون گرفته تو صورتش نزده

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
من پارسال گرفتم فقط سه تا جوش زدم رو سینم کلا هرکی سنش بالا بوده تو اطرافیانمون گرفته تو صورتش نزده

سنم بالا نیس۲۰ هستم

سنم بالا نیس۲۰ هستم

همین منظورمه دیگه من خودم کلا ۲۱ سالمه😂مثلا من دیدم بچه ها میگیرن کل بدنشون نابود میشه ولی من پارسال گرفتم سه تا دونه کوچولو بود روزای اخر تازه فهمیدم 😂

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍