2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون اعتیاد داره،میشه از رفتاراش بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 159 پست
از اول تریاک میخورد چرا کنگره ۶۰ خوب نیست؟ خیلیا راضی بودن که؟! حتی یکی از آشناهای شوهرم که جواب گر ...

چون بادارو پیش میرن که درصدبرگشتش بیشتره ولی ان ای کامل قطع میکنه همون اول وراهنماهم دارن کلاسای قدم وجلسه میرن همیشه که خیلی موثرهست وقدم بعدی هم کارکارکار مهم ترینه باید کارداشته باشه وازآدمای مصرف کننده دورباشه وقتی این قدم روبرداشت اونوقت شماباید رفیق باشی براش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
باید خودت رو دوست داشته باشی این شعار نیست واقعیته که اگه دیربهش برسی افسوس میخوری وزمان وعمر ازدست ...

هیچکدوم نمیدونستیم که من باردارم،بعدا فهمیدیم!

دلیل درد کشیدنمو نمیدونستیم،ولی خب دردم شدید بود و اون اهمیتی نداد! حتی بهش گفتم مشکوک به سرطانم ولی اهمیت نداد

این میشه طلاق دوم(قبلا یبار توی دوران عقد جدا شدم)

باید خودمو حسابی برای حرفا و رفتارای تلخ آدما آماده کنم!

یکی دیگه هوس میکنه مواد بکشه،بعد من باید چوبشو بخورم ،و بکشم 🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهتر از هر بحثی اینه که هرروز یه تایمی رو بذارید که خودتون وشوهرتون تنها باشید وباهم صحبت کنید در ...

ما نمیتونیم با هم بدون بحث حرف بزنیم! راستش نمیدونم مشکل از کدوممونه در این مورد! فقط میدونم وقتی واسه آینده برنامه میریزه به من و خواسته هام توجه نمیکنه،یجوری برنامه میریزه که انگار مجرده! نمیدونم دقیقا روی چه حسابی هنوز دوسش دارم! رسما یه نامرده خودخواه بود! دوساله یه لباس برای من نگرفته،فقط واسه موادو سیگارو شکم پول خرج کردن بلده! فکر میکنه همین که شکمم سیره خیلی در حقم لطف کرده و من نباید خواسته دیگه ای داشته باشم

ما نمیتونیم با هم بدون بحث حرف بزنیم! راستش نمیدونم مشکل از کدوممونه در این مورد! فقط میدونم وقتی وا ...

شما گفتین دوستش دارین اونم اگه شمارو دوست داشت اینقدر خودخواه نبود،بخدا شوهرمن اولویتش من وبچهاییم بعد خودش،برا خودش نمیخره چون میگه ما بپوشیم،اگه واقعا تحملش سخته براتون بااین حرفایی هم که شما گفتین جدابشید بهتره،احترام به خودتون هست.

چون بادارو پیش میرن که درصدبرگشتش بیشتره ولی ان ای کامل قطع میکنه همون اول وراهنماهم دارن کلاسای قدم ...

آدم نمیدونه چی بگه

توی کنگره میگفتن مصرف مواد یهو زیاد نشده که بخواید یهو قطعش کنید! گفتن باید به مرور کم و قطع بشه که بدن خودش رو بازسازی کنه!

یه چیزی که منو توی کنگره اذیت میکرد این بود که با مهندس مثل پیامبر رفتار میکردن! حتی حرفها و کتاباشون این رو به آدم تلقین میکرد که انگار مهندس با عالم غیب ارتباط داره و حتی خیلیا فکر میکردن با امام زمان در ارتباطه! یا مثلا میگفتن رایگانه ولی به بهونه کمک و با حرف مراجعه کننده رو قانع میکردن که پول زیادی بهشون بده و هیچوقت نمی فهمیدیم این پولا کجا میره و اصلا شفاف سازی نشد!

شما گفتین دوستش دارین اونم اگه شمارو دوست داشت اینقدر خودخواه نبود،بخدا شوهرمن اولویتش من وبچهاییم ب ...

دوسم داره ولی خودشو خیلی بیشتر دوست داره!

یه مدت به بدی هاش فکر میکنم،شاید از چشمم افتاد

چه مشکلی مثلا؟ والدینش که خیلی سمی هستن!! سم خالص منه خرم که همش حرف از جدایی جلوش زدم😔دست خودم ن ...

حرف جدایی رو برا تهدید اعتیادش میزدی؟خب انقدگفتی که براش لوس شده و سر شده

دوسم داره ولی خودشو خیلی بیشتر دوست داره! یه مدت به بدی هاش فکر میکنم،شاید از چشمم افتاد

ماهم خیلی مشکلات پشت سرگذاشتیم حتی تاپای طلاق هم چندباررفتیم ولی چون واقعا همو دوست داشتیم هیچ وقت نشد پشت همو خالی کنیم،زندگی مشترک یطرفه نمیشه،آدم باید خودخواهی روکناربذاره وازخودگذشتگی داشته باشه،ان شاالله خداوند پشت وپناهت باشه خواهرم،هرچی خیره نصیبت بشه

آدم نمیدونه چی بگه توی کنگره میگفتن مصرف مواد یهو زیاد نشده که بخواید یهو قطعش کنید! گفتن باید به م ...

دقیقادیدی گفتم کنگره خوب نیست شوهردخترداییم همین شده انقدهم بداخلاق شده وکلی پول ازش میگیرن درصورتی که ذاتا آدم خوبی بود وفقط عیبش مصرف کننده بودنش بود چه وقتی مصرف میکردچه الان که اسیر این کنگره شده پول رو باید به باد بده واذیت کنه اون سری ۲۰میلیون به باد دادازش گرفتن. به حرف من گوش کن بره ان ای(انجمن معتادان گمنام)فقط باید هزینه نگهداری کمپ بدی(غذاواینا)بعدش که دورش اگه اشتباه نکنم۲۱روزس میره باراهنما وخودش هم بعدا راهنمای بقیه میشه وبه بقیه کمک میکنه😍

حرف جدایی رو برا تهدید اعتیادش میزدی؟خب انقدگفتی که براش لوس شده و سر شده

کلا توی عصبانیت حرف از جدایی میزنم😔البته خیلی کمتر شده نسبت به قبل،میدونم به مرور کاملا این اخلاقمو میذارم کنار! ولی این اواخر یا بخاطر بیکاریش بوده یا اعتیادش یا اتاق جدا کردنش! خدایی زندگی نرمالی نداشتم کنارش وگرنه توی نامزدی قبلیم توی هشت ماهی که با هم بودیم حتی یک بار هم حرف از جدایی نزدم،ولی در مورد شوهرم قضیه فرق میکنه،خیییییلی دروغ گفته قبل از ازدواج و هربار که دروغاش رو میشد دنیا روی سرم خراب میشد!روزی ۱۶ هفده ساعت میخوابید،سرکار نمیرفت،بیخیال بود،تنبل بود،نه تفریح نه مهمونی،بچه دار که نمیتونستم بشم،بدهی بالا میاورد،دروغگو بود،از نظر جنسی سرد بود،جدیدا هم که اتاق جدا میکنه،خب آدم کم میاره دیگه😔

ماهم خیلی مشکلات پشت سرگذاشتیم حتی تاپای طلاق هم چندباررفتیم ولی چون واقعا همو دوست داشتیم هیچ وقت ن ...

ممنونم عزیزدلم

میشه بگی تا چند سال همش حرف طلاق بینتون بود؟خونه بابات هم میرفتی؟ ببخش انقدر سوال میکنم

هیچکدوم نمیدونستیم که من باردارم،بعدا فهمیدیم! دلیل درد کشیدنمو نمیدونستیم،ولی خب دردم شدید بود و ا ...

حرف مردم آدمو اذیت میکنه ولی توزندگیت نیستن که ببینن هر ثانیه داری دردمیکشی.اپلیکیشن طاقچه رو نصب کن کتاب بخون خیلی کمک کنندست.

[QUOTE=278076183]کلا توی عصبانیت حرف از جدایی میزنم😔البته خیلی کمتر شده نسبت به قبل،میدونم به مرور کاملا این اخلاقمو ...[/QUOTEکلکسیون بدیه که😔دیدی میگن کسی پشتمون نیست ولی من میدونی چی میگم،میگم مثلا یکی پشتم باشه خب اون یکی مگه قراره تاآخرعمرزنده باشه وهوای منوداشته باشه پس منم که تاآخرین نفس باخودمم وپشت خودمم

دقیقادیدی گفتم کنگره خوب نیست شوهردخترداییم همین شده انقدهم بداخلاق شده وکلی پول ازش میگیرن درصورتی ...

ان شاءالله اگر قرار شد زندگی کنیم بهش میگم بره اونجا!

واقعا اشکالی نداره یهو مواد رو بذاره کنار؟ آخه اکثر اینایی که یهویی قطع میکنن دوباره برمیگردن،شوهرم قبلاً هم اینجوری ترک کرده(وقتی مجرد بوده)ولی دوباره برگشته

ممنونم عزیزدلم میشه بگی تا چند سال همش حرف طلاق بینتون بود؟خونه بابات هم میرفتی؟ ببخش انقدر سوال می ...

اشکالی نداره،باورت میشه تا عید پارسال الکی دعوا وبحث بخاطر چیزای الکی تر،ده یازده سال اززندگیمون میگذره،بله همین چندماه پیش چندبار رفتم خونه بابام،ته دلم میگفتم طلاق میگیرم راحت میشم،الان باخودم میگم چجوری بدون بچهات زنده میموندی،مشکل ما دلیل دیگه ای داشت مادرم میخواست زندگیمونو با دعا وجادو جنبل خراب کنه