2777
2789

چه رفتاری از طرف مقابل دیدین که باعث شد ازش جدا بشین؟

چندسال تحمل کردین؟

چندتا بچه دارین و سرنوشت بچه ها چی شد ؟

خودتون چندسالتونه؟

مهریه بهتون داد؟

کسی رو داشتین حمایتتون کنه؟

به ازدواج مجدد فکر کردین؟

(فقط جهت کنجکاوی سوال میپرسم اخر شبی به ذهنم رسید این سوال ها)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت خانوادش دیگه یجوری بود تا چهار صب باخاهراش میخابید منم طلاق گرفتم تا صب پیش اونا باشه

🤔چجوری دخالت میکردن تو چه مسائلی ؟

یعنی چی با خواهراش میخوابید؟اینقدر وابسته بود؟

من به دلیل دروغگویی بیش از حد، پنهانکاری و دست کج ازش جدا شدم.

مهریه نداشتم، به جاش همون اول ازدواج توی دفتر اسناد رسمی ازش وکالت بلاعزل طلاق گرفته بودم، همینطور حضانت فرزند رو، در نتیجه خیلی راحت جدا شدم، نیاز به حضورشم نبود.

بچه ندارم ازش خدا رو شکر، ۶ سال زندگی کرده بودیم.

این سوالات دغدغه هر لحظه و هر ثانیه ی زندگی منه 😢. عین غده سرطانه اونم از نوع بدخیمش. ن ازم جدا میش ...

خدا سر هیچکی نیاره . زندگی خودش ب اندازه کافی سخت میگذره . کل قشنگی دنیا به عشق و محبت و احترام دو طرفه است . ک اینم نداریم . خدا روشکر . کی عمر من تموم میشه از این زندگی راحت شم . 

🤔چجوری دخالت میکردن تو چه مسائلی ؟ یعنی چی با خواهراش میخوابید؟اینقدر وابسته بود؟

تو هر چی بدبخت جرات اب خوردن نداشت همه چیش اختیار اونا بود منم انداختمش سطل اشغال 

تا صب میرفت میموند خونه باباش من تنها میخابیدم

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸

22 سالگی ازدواج کردم و 24 سالگی جدا شدم

از این دو سال بیشترش دوران عقد بود و یه تایم کوتاه 3-4 ماهه از عروسی و زندگی مشترکمون می گذشت که از هم جدا شدیم

همسرم مشکلات اخلاقی متعدد داشت

بداخلاق و بددهن بود و خییییییلی غرغرو و ناامید و خاله زنک و فضول و حسود و اهل غیبت و تهمت و...

خلاصه دو سال تحملش کردم و بعدش توافقی جدا شدیم

در واقع من طلاق خواستم و اونم راضی شد که در ازای بخشش مهریه و نفقه و همه چی بیاد طلاقم بده و توافقی جدا شیم

خانواده‌م تمام قد حمایتم کردن شکر خدا

الان نزدیک 7 سال از اون موقع می گذره و من دو ساله که مجدد ازدواج کردم و الحمدلله خیلی راضیم از همسرم

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️