2777
2789
عنوان

اون خانمه که گوشی شوهرش جا مونده بود رفت بیمارستان گیرشون بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 54 پست
يه نفر گفته بود اميدوارم مثل آرزوي عروسك پارچه اي نشه مگه اون دروغ بود؟

من تو تاپیکای خیانت نمیرم نمیدونم 

این یکیو نمیدونم چرا باز کردم کنجکاو شدم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سریا میگن دروغه یه سریا میگن نه راسته یه سریا میگن طرف بلاگر بود مشخص نیس واقعا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

طفلی خانمه

اره گناه داشت 

ولی من همیشه برام سوال پیش میاد چجوری انقد خونسرد رفتار میکنن یعنی انقد ذهنشون آماده سازی شده ک هیچی نگن و بکشن کنار...

والا من باشم تا طرفو ب خیش نکشم ول کنش نمیشم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
قضیه شو بگین با جزییات

جزییاتشو که نمیدونم گوشی شوهرش جا مونده بود توش جت با یه خانمی رو دید همونجا با گوشی شوهرش باهاش قرار گذاشت زنه گفت بیا حیاط

خانمه رفت محل کار شوهرش

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

تا جایی که من خوندم یه عکس از چشماش گذاشت

بعد کاربرا فهمیدن عکس یه بلاگره گفتن عکسو الکی گذاشتی یا تو این بلاگره هستی،گفت نه این عکس منه و منم اون بلاگر نیستم.بچها عکسای دیگه که تو تامیکای دیگه اش بود پیدا کردن گفتن اینام عکسای اون بلاگر هست.اینم هی انکار میکرد و پرت میگفت

دیگه گفتن پس چاخان میگی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تا جایی که من خوندم یه عکس از چشماش گذاشت بعد کاربرا فهمیدن عکس یه بلاگره گفتن عکسو الکی گذاشتی یا ...

آ ماشالله کاراگاهن واقعا 

چی شده بود تو بیمارستان نگفت؟

گفت دختره گفته من نمیدونستم متاهله درصورتی که دروغ میگفت اینم میگه واینستادم به دروغاش گوش بدم رفتم گوشی زنه رو دادم به شوهرم و گفتم لیاقت منو نداری

ولی گوشی شوهره رو نداده بوده و با خودش آورده بوده خونه بعدم شوهرش دنبالش میاد خونه و میگه بابا این زنه خله و کم داره و واسه مسخره بازی بوده من باهاش نیستم و خیانت نکردم بعدم شوهره برمیگرده خونه اینم میره خونه باباش

آ ماشالله کاراگاهن واقعا 

اره

من خیلی دلم سیاه شده بود تاپیکشو خوندم واقعا ناراحت شدم،امدونم نامردی تو دنیا زیاده ولی خب همینکه فهمیدم یکی هم کمتر حالم بهتر شد.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گفت دختره گفته من نمیدونستم متاهله د رصورتی که دروغ میگفت اینم میگه واینستادم به دروغاش گوش بدم رفتم ...

چتاشون یه جوری بود انگار واقعا مشکل داشت یه طرف قضیه . نمیدونم زنه یا مرده ولی یکیشون انگار کم داشت واقعا 

تا جایی که من خوندم یه عکس از چشماش گذاشت بعد کاربرا فهمیدن عکس یه بلاگره گفتن عکسو الکی گذاشتی یا ...

امروز ظهر آرزوی عروسک پارچه ای تاپینگ زد و همه چی رو اونجا گفت و به سوالها جواب داد

خودش بلاگرها بوده برا این که لو نره انکار کرده و این چیزا رو گفته بعدم گفت من اون موقع که انکار میکردم برا این بود که پیجم ترکیده بود نمیخواستم لو بره ولی الان که شوهرم اکانتم رو پاک کرده دیگه مهم نیست بعد یکی از بچه ها بهش گفت اگه راست میگی با فلان ژست یه عکس بده همین الان اونم داد و معلوم شد خودش همون بلاگر بوده که عکس چشمشو فرستاده