2777
2789
عنوان

اعصابم خورده نظر بدید توروخدا

163 بازدید | 8 پست

ه ها شوهرم ماشینمو فروخت با طلاهای من ی کوییگ ثبت نام کرد،قرار شد با بقیه ی پول ماشینمون که مونده که سال بعد موقع تحویل کوییک پرداخت کنیم ی پراید بخریم بعد بفروشیم و مابقی پول کوییک و پرداخت کنیم هشت ماه بعد،ولی رفت با پولمون برای باباش ماشین ثبت نام کرد الان میگم توکه ثبت نام کردی یگو بابات اینا پولمون بدن تا ما بریم ی پراید مدل پایین بخریم هم پیاده نباشیم هم پولمون تا هشت ماه دیگه از ارزش نیوفته ،ولی میگه نه بابم الان نداره بده بمونه موقع تحویل ماشینمون پول برگردونه ،سر این موضوع ی دعوای خیلی بدی داشتیم زد از وسایل خونه شکست ،بچه ها مقصر کیه من یا اون واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من موقع خرید جهیزیه سر ی مسائلی پول کم اوردم و بهش گفتم طلاهایی که برام گرفته بود فروختیم که بتونم بقیه جهازمو بخرم ،و بعد یسال تونستم پول طلارو به قیمت روز پس بدم یعنی به گرمی که فروختم پول طلای نو رو دادم بهش گفتم بریم طلا بخریم قرار هم این بود ولی دعوا شد گفت یکسال دست تو بوده یکسالم دست من ،من گفتم اشکال نداره ماشین عوض میکنیم و میخره برای زندگیمون ،ولی الان رفته اینکارو کرده سر پول طلا میگفت مقصر ابجیته و کلی بهسون بی احترامی کرده الان میگم چطور دادی خانوادت من نباید هیچی بگم و صدام درنیاد یسال پول طلام دستشون بمونه کلی دعوامون شد و وسایل شکوند ،من ازدواج دوممه اون ازدواج اولش از طلاق میترسم ولی نمیدونم چطوری باهاش کناربیام

الان گزاشتم اومدم خونه ی بابام ولی از طلاق بخاطر شرایطم میترسم ،میگم نکنه من باید لال میشدم و سکوت میکردم دم عیدی ابروم نره تو فامیل قهر باشیم همه میفهمن