2777
2789
قدش ۱۸۰  وزنش ۹۵ هیکلی و ورزشکاری سبزه اس یه کوچولو دیگه چی بگم؟

پس من حق دارم ۹۵ _کیلو وزن شکم گنده قد کوتاه پوست سیاه و چروکیده من که خودم ظریف و زیبا اصلا بهم نمیاییم

عکسمون قضاوت با شما😂

خودت خیلی سرتری

اصلا حیف شدی.چشات،موهای افشونت.....😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازش سرتری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شوخر سابقم بچگیش پوستش سفید بوده موهاش سیاه صاف چشماش کشیده بود قهوه ای روشن خیلیی خوشگل بوده بچگیش ولی وقتی من باهاش ازدواج کردم چون معتاد شده بود قیافش شبیه روحا بود

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
🤔🤔🤔 چرا موقع تعریف میشه همه شوهراشون قد بلند هیکل ورزشکاری و جذابن ولی تو خیابون اکثریت معمولین😑 ...

اونایی که تو خیابون میبینی همشون شوهر منن 😆😆 تو نی نی سایت همچین کسی نداریم 

حالا عکس بذارن پرچات باز میشه 🤣

🤍🌱
پس من حق دارم ۹۵ _کیلو وزن شکم گنده قد کوتاه پوست سیاه و چروکیده من که خودم ظریف و زیبا اصلا بهم نمی ...

نگید اینطوری🤐

به قول نی نی سایتایی مگ روز خواستگاری ندیدی شون!!!

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

اسی مگه روز اول همینجوری نبود؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️