2777
2789
عنوان

شما عقل یا عشقو انتخاب می‌کنید ؟

124 بازدید | 14 پست

من خودم تو شرایط بودم ولی از اول عقل رو انتخاب کردم و درد عشق رو کشیدم ولی مادرم تو شرایط من عشق رو انتخاب کرده بود موضوع ازدواج نیست کلت می‌تونید هر چیزی رو بگید و در نظر بگیرید

اول عقل بعد عشق🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد اول عقل بعد عشق 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

۷۰ درصد عقل ۳۰ درصد عشق

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من همیشه عشقمو بخاطر عقل از دست دادم اما به اون نتیجه ای که بخاطرش عشقامو از دس دادم نرسیدم اما بازم توصیم اینه عقل برتره هیچوقت عقل دروغ نمیگه

جن*ده های امروز پدران فردا

انتخاب درست 

انتخابیه ک عقل  و قلبت باهم یکیه 

اون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

غیر ازدواج تو چه جوری بگیم ؟  من خودم تو رابطه عشق انتخاب کردم  چون میدونم عمر کوتاه ست ...

خب مثلا یکی عاشق رشته ریاضی بخاطر شرایط تجربی میخونه دکتر شه میگیری چی میگم 

خب مثلا یکی عاشق رشته ریاضی بخاطر شرایط تجربی میخونه دکتر شه میگیری چی میگم 

شرایط نباید مانع فرد به علاقش بشه هر جوری شده میتونه بهش برسه لازم نیست حتما بره کلاس تا درس بخونه تو خونه هم میتونه ریاضی یخونه اگه شرایط نمیذاره