سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من زیاد بی حجاب نیستم ولی وقتی میرم کلاس یا کلا میرم بیرون پسرا بهم تیکه میندازن بعد منم فحش میدم خلاص ولی مامانم میگه اینطوری نکن میوفتن دنبالت چطوری باید باهاشون برخورد کنم؟ کسی هست همین مشکلو داشته باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
چون حس کردم تاپیک هدف دار و دنبال جنجال نیستم دوس دارم سکوت کنم به هر حال ما هم تو این جامعه زندگی میکنم و واقعیت هارو دیدیم
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من از فوش دادن راضی ام اکثرا میترسن موش میشن و اونایی ام که نمیترسن و میوفتن دنبالم با یه تهدید زنگ به پلیس بازم موش میشن پس خوبه راهتو ادامه بده بوس بای😂😂
از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿