2777
2789

این انومالی هست معمولا دست و پا بچه آب پشت سر بچه اینا رو چک میکنم 18هفته هم دریچه قلب و کلیه ها و اعضا داخلی بدن بعد با سونو 18هفته میری خون میدی که لازم نیست ناشتا باشی از سونو اومدی بیرون برو خون هم بده آزمایشگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان مرسی من با اینکه بارداری دومم هست ولی کلا از اولی فراموش کردم اسم این سونو انومالیه یا نه ؟ &nb ...

ای خواهر من با اینکه دو سال پیش یکی زاییدن این سونو ها رو رفتم و الان سی و هفت هفته باردارم چند ماه پیش باز رفتم nt و انومالی رو اشتباه کردم رفتم از رو سونوهام برات نوشتم ولی با این سونو آخری که به خاطر چسبندگی رحم دکتر فرستادم سونوگرافی و سونو رنگی بود یه ntمیری یک انومالی یکی بیست هشت هفته رفتم یکی سی و چهار هفته دیگه اگه طبیعی زایمان داشته باشی ماه آخر بچه به پا نباشه سونو نداری به پا باشه باز سونو داری اگه زایمان قبلییت سزارین باشی  سونو سی و چهار هفته چسبندگی رحم رو چک می‌کنه