2777
2789
عنوان

تو دوراهی بدی موندم😔(سپاس از وقتی که برام میزارید.)

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت و توانایی هات داره، من خودم به شخصه اصلا با بچه هیچ کاری نمیتونم بکنم ( بچه ندارم ولی می‌دونم مسئولیتش خیلی وحشتناکه) اونایی هم که میگن هر دو با هم یا از این بی خیالا هستند که به بچشون نمیرسن، یا نمی‌دونم درس خواندن درست حسابی یعنی چی. شرایط شما رو نمی‌دونم ولی با توجه به شرایط خودم اهدافم رو به بچه ترجیح میدم. اگر هم مجبورید حتما بچه ای داشته باشید و خانواده همراهی دارید که میتونن بچه رو نگهداری کنند شرایط آسون تره براتون

بارداری و کنکور ؟! باید فکر کنم راجع بهش نمیخام به بچه م هم بد کنم  همه دوران بارداری رو استر ...

با برنامه ریزی درست برای هیچ چیزی استرس نخواهید داشت

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
از نو کنکور بدم و کلا یه مسیر جدیدی شروع کنم

من مادرم تیر ۱۴۰۰ کنکور داد قبول شد با اینکه بچه هم داشت((: 

هیچ چیز هیچوقت نمیتونه مانع پیشرفت ادم بشه جز خودش

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

من ۲۰, سالم بود و دانشجو ، ۳ سالی بود از عقدم می‌گذشت سن شوهرم هم ۲۹..به خاطر سن اون تصمیم گرفتم بچه بیارم..خیلی سخت بود دروغ نمیگم اسون بود.. ولی با کمک مامانم از پسش براومدم...تا ارشد هم پیش رفتم یادوتابچه...

اگه کسیو داری کمکت کنه قطعا همزمان میتونی انجام بدی، اگه هم کسیو نداری و باید یکیو انتخاب کنی، من بودم بچه رو انتخاب میکردم چون ادم سنش بره بالا بازم میتونه درس بخونه و موفقیت برسه ولی بچه دیگه معلوم نیس بشه نشه مشکلی پیش بیاد نیاد و... 

✨🌠good mood comes from inside

آخه عزیزم آدما و فکر و شرایط فرق میکنه 

من اگه خودم سرکار میرفتم و شوهرم وضعش خوب بود بچه رو انتخاب میکردم و کلا اصلا حوصله اینکه برا کنکور بخونم ۴ سالم دانشگاه ندارم

حالا شما باید خودت مشخص کنی چون من احساس و شرایط زندگیو و اینا رو نمیدونم که

مشکل من اینه کدومو اولویت بدم؟

قطعا تحصیل شما میتونی چند سال دیگه بچه دار شی و یا اگر خدایی نکرده نتونی بچه دار شی میتونی کل راه درمانی رو امتحان کنی که ۹۹ درصد جواب میدن

اما اگه تحصیل رو الان ادامه ندی سنت میره بالاتر و دیگه نمیتونی ، تازه تحصیل به پیشرفت مالیتم کمک میکنه

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

اسی هنوزسنی نداری بشین براکنکوربخون ۲۳که سنی نیست هنوز تاسی سالگی وقت داری برابچه دارشدن پس الکی خودتوخسته نکن  یکیومیشناسم باسن چهل سالگی پزشکی قبول شد والانم یه بچه نه ساله داره وکلی هم موفق ومطبشوتاسیس کرده 

گاهی انسانم آرزوست