2777
2789
عنوان

عاشق معلمم شدم 💔

8068 بازدید | 82 پست

سلام...

من ۱۴ سالمه کلاس نهمم معلمم ۵۳ سالشه. از کلاس هشتم عاشق یه معلمی شدم . البته نمیشه گفت عاشق من وابستشون شدم .💔 این معلمو دو سال بود میشناختم ولی کلاس هفتم ازش بدم میومد ولی کلاس هشتم خیلی بهش علاقه مند شدم . منی که از عالم و آدم متنفر بودم عاشق معلمم شده بودم آخه کی باورش میشد . نگم براتون وقتی تو کلاسش بودم حس میکردم به آرزوهام رسیدم طول این ۹ سال معلمی اینقد مهربون ندیده بودم واقعاً .تو تعطیلات هر روز خوابشو میدیدم و لحظه شماری میکردم کلاس ها شروع بشه ببینمش. اون روز ...

اون روز برای گرفتن کتابام به مدرسه رفتم از مدیرمون پرسیدم از تغییر دبیران اطلاع دارید . گفت فعلاً معلوم نیس اما خانم علومتون تغییر کرده . هی...🚶‍♀️ من همون جا شکستم . میتونم بگم بدنم کامل سست شده بود . مهر شروع شد معلم علوم جدیدی اومد که همه عاشقش بودن بجز من . آبان آذر .....اسفند شد و من هنوز نتونستم فراموشش کنم حتی نتونستم خواب هامو هم کنترل کنم که نبینمش 💔

حرف آخرم فقط دلم براش تنگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون حس عشق فکر نکنم باشه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

وای منم یعنی خیلیییی وابسته دبیرمون شدم اینکه بعد دوسال ازش جدا شم عذابه برام 

واقعا استاد زندگیم بود تو این دوسال خیلی تغییر کردم 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

فقط برو پیش مشاورد

اخه ۵۳ ساله اونم دختر ۱۴ سال 

خیلی سم بود

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪