2777
2789

وقتی یکی لجبازی میکنه بهترین کار اینه به رفتارش اهمیت ندی وگرنه بدتر میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم لجبازه الان فقط ارومش میکنم درکش میکنم بعدش تازه خودش میاد حرف میزنه‌اروم‌میشع🥲

واقعیتش نامزدم لجبازه ولي چون از هم فاصله داریم فقط میتونم تلفنی آرومش کنم ولی وقتی باهمیم یه ذره لجبازی میکنه کلی میخندونمش و قربون صدقه ش میرم خوب میشه 

واقعیتش نامزدم لجبازه ولي چون از هم فاصله داریم فقط میتونم تلفنی آرومش کنم ولی وقتی باهمیم یه ذره لج ...

مث منی من اوایل نمی‌دونستم چجوری آروم کنم خیلی جنگ دعوا بود الان میفهممش دوسش دارم محبت میکنم بغلش میکنم لوسش میکنم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم اینجوریم😂

مردا کلا فقط محبت روشن جواب میده مخصوصا شوهرم نازنازیع🤣هرچی نمیخوره خونه مرتب لباساتمیز اصلا دیرحاضرشم بریم بیرون غرمیزنه الآنم دوریم ازهم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40