2777
2789

سر سفره شام بودیم دهن نجسشو زد ب بطری نوشابه منم عصبی شدم زدم پشت بطری نوشابه ریخت روش خودش و زد ب وحشی بازی و گریه و...

حالا اینا هیچی 

بعد رف ی لیوان پر اب اورد ک بریزه رو من بابامم عصبی شد زد تو سر خودش و چنتا فحشم ب مامانم ک ۶ ۵ سال پیش طلاق گرفته داد ول کرد رف:/

نمیدونم چرا مثل روانیا پای مامانمو میکشن وسط

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

چند سالته . چند سالشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از اون نوشابه نمیخوره چرا دیگه زدی زیرش

عین روانیا یجوری رفتار میکرد ک اصلا حرف تو برام مهم نیس و داشت میخووورددد

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

حالا چرا زدیش میتونستی بهش بگی اینهمه سر و صدا نداشت که

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
ازاول بریز تو لیوان تا به مشکل برنخوری

اون دهن میزاره:/

من ۱۵ داداشم ۱۱

خب گناه داره قشنگ میگفتی واقعا به دهن بچه ۱۱ ساله میگی نجس من فکر کردم بزرگ مشروبی چیزی خورده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا چرا زدیش میتونستی بهش بگی اینهمه سر و صدا نداشت که

گفتم اولش بعد یجوری رفتار کرد منم زدم زیرش