2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 47 پست
خیلی زمان برد البته من خیلی زمان بردچون معذرت میخوام یه مشت آدم نفهم دور وبرم بودن که زخممونمک می‌پا ...

خوبه که الان خوبی 

شانس من دور و برم زن باردار زیاد اونا رو که میبینم حالم خراب میشه هممون باهم بودیم 

زور وم گره بی کسی دی چاره ناچارم ستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که الان خوبی  شانس من دور و برم زن باردار زیاد اونا رو که میبینم حالم خراب میشه هممون باه ...

عزززززیزم توکل کن بخدا انشالله که زود زود دوباره بارداربشی و اینبار یه بچه سالم صالح تپل مپل گیرت بیاد 

چند هفته بودی عزیزم؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عزززززیزم توکل کن بخدا انشالله که زود زود دوباره بارداربشی و اینبار یه بچه سالم صالح تپل مپل گیرت بی ...

نه دیگه هربار با همین حرف خودمو گول زدم 

20هفته 😔

ماژور گفتی گلم؟ینی چی؟

من فک میکردم بهد ۳ ماه دیگه سقط نمیشه که

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خونش مشکل داشت  چرا تا هفته 21 یا 22هم میشه سقط کرد

چقد بد 

از کجا متوجه شدین خونش مشکل داشت؟ تو غربالگری مشخص شد؟

ببخش زیاد سوال پیچت میکنم انشالله بزودی دامنت سبز میشه با نینی سالم😘

چقد بد  از کجا متوجه شدین خونش مشکل داشت؟ تو غربالگری مشخص شد؟ ببخش زیاد سوال پیچت میکنم انشا ...

آره آزمایش آمینو سنتز  دادیم 

نه گلم راحت باش

آره آزمایش آمینو سنتز  دادیم  نه گلم راحت باش

قربونت برم

منم باردارم نینی اولمه زود دعام براورده میشه برات از ته ته دلم دعا میکنم تا سال بعد ی نینی تپل خوشمزه ی ساااالمممم به حق خانم رقیه بیاد بغلت

توام برا نینی من دعا کن سالم بیاد

قربونت برم منم باردارم نینی اولمه زود دعام براورده میشه برات از ته ته دلم دعا میکنم تا سال بعد ی نی ...

قربونت برم ممنون عزیزم 

خدا نی نی خوشگلتو حفظ کنه صحیح و سالم بدنیا بیاد زیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه 

به حق دل شکستم همه خانمهایی که بچه ندارن منتظرن خدا بچه سالم بده بهشون بچه تو روهم خدا پشت و پناهش