2777
2789

من علوم پایه میخواستم تهران میگن حتما باید تا ۴۰۰۰ بیارن ولی شهرستان تا ۶۰۰۰ میشه دانشگاه های خوب که استاد واقعا وقت بذاره و نپیچونه و توضیح بده علوم پایه (همون دانشگاه های تاپ شهرستانا) اگه می‌شناسید معرفی میکنید بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه حکیم سبزواری،  استادای علوم پایه ش عالیه ن

مخصوصا دکتر ملکی گروه شیمی که جز ۱۰ دانشمند برتر دنیا شد جدیدا 

یا گروه فیزیک دکتر مولوی چند سال پیش جوانترین دانشمند دنیا بودن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دانشگاه حکیم سبزواری،  استادای علوم پایه ش عالیه ن مخصوصا دکتر ملکی گروه شیمی که جز ۱۰ دانشمند ...

باز بهترشو بخوای تو شرق کشور فردوسی که دیگه عالیه، ولی از علوم پایه ش اطلاعی ندارم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دانشگاه حکیم سبزواری،  استادای علوم پایه ش عالیه ن مخصوصا دکتر ملکی گروه شیمی که جز ۱۰ دانشمند ...

مرسی میدونید با ۶۰۰۰ میشه رفت یا نه و اینکه کدوم شهره

چون اگه اینطور باشه با همون ۴۰۰۰ نهایتا بشه رفت

مرسی میدونید با ۶۰۰۰ میشه رفت یا نه و اینکه کدوم شهره

شهر سبزوار ، ۲۰۰ کیلومتری مشهد . سرچ کن تو گوگل دانشگاه حکیم سبزواری محیط دانشگاه رو ببین عکساشو ، بالای ۸ هزار دانشجو داره و استادیش جدیدا خیلی ترکوندن