2777
2789

خب منفی دیگ. 

برو سونو برو دکتر

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند روز به تاخیر افتادین؟علائم بارادری دارین؟

دو هفته ای میشه 

دوبار بی بی چک زدم منفی بود 

علائمی ندارم . فقط کمرک یکم دردمیکنه . خودم احساس میکنم حاملم . چند روزم صبر میکنم اگه نشدم میرم سونو

دو هفته ای میشه  دوبار بی بی چک زدم منفی بود  علائمی ندارم . فقط کمرک یکم دردمیکنه . خود ...

من تپش قلب دارم ، ترشح هم دارم چهار پنج روزه، هی فکر میکنم پریود شدم و خبری نیست

ان شاءالله که شما هم بارداری . شماهم خبرم کن عزیزم

سارا جان من همیشه دوره هام ۲۸ روزه بود، ولی توی زمستان ۳۰ روزه شد،اولین ماه اقدامم که ماه پیش بود دوباره ۲۸ روزه شدم، به نظرت الان ۲۸ روزه حساب کنم یا ۳۰ روزه؟که بدونم چند روز به تاخیر افتادم؟