2777
2789
عنوان

عشق به شخصیتی که واقعی نیست

99 بازدید | 14 پست

مثل یه شخصیت که خودت نوشته باشیش...

چرا به نظرم این‌قدر واقعیه؟ چنین چیزی رو هیچ‌وقت توی دنیای واقعی پیدا نکردم... یه آدم ده از ده نساختم و توقعاتم بالا نیست که نتونم توی واقعیت پیداش کنم؛ ولی آدمیه که دوستش دارم و چون توی واقعیت نتونستم این‌شکلی پیدا کنم، تصمیم گرفتم بسازمش...

چرا نمی‌تونیم شخصیت‌هایی که دوست داریم و واقعی کنیم؟ گِل خاصی می‌خواد؟ 

دانشجو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گِلی از جنس توهم. نکن که یهو میبینی ده بیست سال گذشته و با ادم واقعی نتونستی جور شی چون خیالات برت د ...

آدمای واقعی برام جذاب نیستن... اونی که می‌خوام پیدا نکردم چیز خیلی عالی‌ای نمی‌خوام اصلا چیزی که مدنظرمه پرفکت نیست و خیلی هم نقص داره اتفاقا ولی فیتِ منه... پیدا نکردم 

دانشجو 

من برای شخصیت پسر کتابم رگ میدم جالبش اینجاست همه مردان کتابم فوق جنتلمن تشریف دارن خودم به دختره حس ...

من به دختر و پسر به آب و هوا به زمین و زمان فیلمنامه‌هایی که می‌نویسم حسودیم می‌شه... دنیاهام اصلا پرفکت و شخصیت‌هام فوق جنتلمن نیستن فقط جورین که برای من عالین و نمی‌تونم توی این دنیا پیداشون کنم... شاید تخیلم خیلی قویه ولی داره زجرم می‌ده چرا نمی‌تونیم واقعی‌شون کنیم؟ 

دانشجو 

آدمای واقعی برام جذاب نیستن... اونی که می‌خوام پیدا نکردم چیز خیلی عالی‌ای نمی‌خوام اصلا چیزی که مدن ...

چند سالته؟ خواهرم مث شماس، چهل و خورده ای سالشه و تنهاس. به خودت بیا تا دیر نشده 

من به دختر و پسر به آب و هوا به زمین و زمان فیلمنامه‌هایی که می‌نویسم حسودیم می‌شه... دنیاهام اصلا پ ...

برا من ولی جنتلمنن نر تو داستانم نیست سعی میکنم پسرا رو مجنون تر از دخترا بکشم