2777
2789

بچه ها دیروز تو آرایشگاه همسایه گفت فلانی طلاق گرفت ..میگن دلیلش اینه که طلای مادرشوهرشو دزدیده..

گفتم من قضاوت نمیکنم احتمالا تهمت زدن بهش اما اگه درست باشه دلیل کمی نیس برا طلاق..

گفت مگه عروس دزدو طلاق میدن؟ باید نصیحتش کنن..

وگرنه تو جاریت دزده چرا برادرشوهرت طلاقش نمیده؟ 

گفتم جاری من؟ گفت خودتو به اون راه نزن..آرایشگر هم که فامیلمه گف چرا حاشا میکنی و خندیدن..خیلی حس تحقیر داشتم..

گفتم مگه به چشت دیدی؟ گفت اره دیدم اومد مغازم پولمو دزدید..طلای اون یوی جاریتو دزدیده..حتط میگن از مادر شوهرت دزدی کرده..

واقعا لال شدم..

خیلی شنیدم این حرفارو راجع به جاریم حتی از مادرشوهر و خواهر شوهرم..حتی از شوهرم...حتی یه بار اومد خونم پولم گم شد بعدش..

ولی باز اعصابم خورده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چقدر بد...

میگفتی خدا اهل و عاقلش کنه من چیزی ندیدم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
به نظرم اونجور جاها فقط سکوت کن ممکنه ازت حرف بکشن تا برن به جاری و برادرشوهرت برسونن تا میونتون خر ...

گفتم من چیزی ندیدم ازش..گفت نری بهش بگی..گفتم اگه میترسی حرف نزن..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ای داد 😳ینی خانواده شوهرت دزدن؟؟؟

خونواده شوهرم نه..میگم فقط جاریمو میگفت که از بقیه اعضای خونواده شوهر  هم دزدی میکنه

تو چرا اعصابت خورده میگفتی خدا بهتر از هر کی میدونه.ولی خوب شد یه تلنگر برا تو شد که وقتی میاد خونه ...

خب آدم تعصب داری هر جور باشه..خونم زیاد نمیاد

باید میگفتی تا چیزی رو ب چشم خودت ندیدی باور نکن

و کلا اون حرف رو زیر خاک کنب ن ب شوهر نا با کس دیگه حرف نزنی اومدنی ب خونت هم سعی کن پول و چیزی دم دست نباشه 

فکرتم مشغول نکن

باید میگفتی تا چیزی رو ب چشم خودت ندیدی باور نکن و کلا اون حرف رو زیر خاک کنب ن ب شوهر نا با کس دیگ ...

گفت به چشمم دیدم از من دزدی کرده..همه میگن دزده..منم خیلی خجالت کشیدم

گفت به چشمم دیدم از من دزدی کرده..همه میگن دزده..منم خیلی خجالت کشیدم

میگفتی نمیدونم من چیز بدی ازش ندیدم

الان تو همه ی خانواده ها ی چی واسه خجالت وجود داره 

تو ک دزدی حکردی خجالت بکشی عضو اصلی خانوادتم نیس