2777
2789

از باشگاه که برمیگشتم منو دید اومد جلو پرسید دوست پسر داری منم گفتم نه بعد خیلی اصرار کرد شماره بگیره گفتم من اهل دوستی نیستم مزاحم نشو خیلی اصرار کرد گفت فقط یه فرصت بده باهم اشنا شیم آخرش شمارمو دادم

پیام داد در کل کم انلاین میشد ولی هرچندروز حالمو میپرسید و گفت حضوری همدیگرو ببینیم هفته بعدش اومد دنبالم و رفتیم یه جا 

پسر خوبی بود ۲۶ سالشه قیافش خیلیییی خوشگل بود من تاحالا خواستگار این شکلی نداشتم پولدار هم بود ماشین داشت گوشیش ایفون ۱۳ و حقوق خونده و فعلا کارش ساخت و ساز ویلا توی شماله

مودب بود و خیلی خوب حرف میزد ولی من برعکس اون معمولیم

کلی استرس کشیدم اونروز  خودش هم فهمید استرس دارم 

اخرش که داشتیم خداحافظی میکردیم گفت دلم نمیاد بری

یعنی همه چی اوکی بود باهم مشکلی نداشتیم ولی بعد اون دیگه خبری ازش نشد الان سه هفته گذشته فقط چندروز بعدش پیام داد که بازم باید همو ببینیم گفتم باشه بعد دیگه خبری نشد

زیادم انلاین نمیشه

بنظرتون مشکل از کجا بوده یعنی از من خوشش نیومده؟

نه به اون همه اصرار نه الان که بی محلی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودشم میدونه ازش راضی بودم

از کجا میدونه؟شاید سرد برخورد کردی

من به بار با همچین موردی برخورد کردم البته ۳ هفته نشد ۳،۴ روز بعد قرار اول ز زد و گفت فکر کرده من ازش خوشم نیومده توقع داشته من رفتم خونه پیام بدم 

ولی در کل پسر انقد مغرور خوب نیست