من این ماه فقط روز تخمک گذاریم پیش همسرم بودم، بعدش رفت شهر دیکه ای برای ماموریت، از دو روز بعدش تا الان که ۹ روز گذشته هرروز ترشحات سفید لوسیون مانند داشتم، البته دوفاستون هم می خورم یعنی ترشحات برای دوفاستونه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم من میخام از فرص دوفامد یا دوفاستون استفاده کنم میشه بپرسم از چندمین روز پریود شما استفاده کردین؟تا کی؟در حین اقدام چی؟
🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم
سلام عزیزم من دوفاستون خوردم، از شب ۱۵ شبی ۲ تا تا ده شب الان ماه دومه می خورم، دکتر گفته ۳ ماه بخور ...
بسلامتی عزیزم اقدامم میکنی در حین خوردن قرص؟
🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم