2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوعن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چون موضوعات ممنوعه میزنن.. تو نینی سایت هر مدل آدم با هر سلیقه و عقیده ای هست... اگه این چیزا ممنوع ...

آخه چرا اینارو مسدود میکنن طرف میاد از رابطه عاطفی و ... شوهرش با یکی دیگه میگه مسدود نمیشه 

[QUOTE=277715984]اها راستی شما که گفتی کارته بگو ببینم 

عزیزم ما چندتا جنگ در انتظارمون بود،اول که همین داستان اعتراضات که ی سری به اغتشاش و نا امنی بردنش بعد داستان جنگ اقتصادی که دیدید توی این چند هفته اخیر چقدر دلار رفت بالا و چقدر روی مردم فشار امد،حالا این جماعت میخوان احساس نا امنی بین دخترامون ایجاد کنن که بگن این نظام نمیخواد دخترا درس بخونن!

بنظر شما عاقلانست که این نظام بعد این همه سختی چنین خریتی بکنه و دخترا از تحصیل منع کنه؟

اگر میخواست این کار بکنه چرا توی این ۴۴ سال نکرد؟

نمیدونم چقدر از فرقه مجاهدین خلق میدونید اما اگر اطلاعات کاملی داشته باشید این موضوع با توجه به پیگیری های اخیر ما برمیگرده به کار اونا و کلی ادم درباره این موضوع گرفتن،اما چیزی رسانه ای نشده تا با خبر کذب مردم استرس نگیرن

از بس آزادی بیان داریم این سایت هم معلومه خیلی مردی و خبریه فقط موضوعات چیپ و خاله‌زنکیو میزاره پر ...

چقدرم که جنبه آزادی بیان داریم... تا یه تاپیک خاص زده میشه همه میفتن به جون هم فحش خواهر مادر..😂

نه عزیزم آزادی بیان بدرد اینجا نمیخوره