2777
2789
عنوان

بیاین عکس نقاشی هام ببینید چطورن

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 66 پست
عزیزم منم عاشق نقاشیم،ولی چنوقته دوره انلاین سیاه قلم خریدم،اصلا نمیرم تمرین کنم،ازاین بابت غصه میخو ...

حضوری خیلی بهتر یاد میگیری

اصلا قابل مقایسه با مجازی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری خیلی بهتر یاد میگیری اصلا قابل مقایسه با مجازی نیست 

اره اشتباه کردم،ولی خیلیام از مجازی هنرمند شدن،من تنبلی خودمم هس،ولی برا روحیات اخلاق من حضوری بهتربود،گفتم مجازی فیلماش همیشه میمونه خوبی هایی داره دگ شرکت کردم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اکه بری کلاس تو یه سال پشت سرهم و واقعا تلاش کنی  میتونی بکشی من یه عمره دارم میکشم تو میتونی ...

اره کافیه اراده کنم،الان تو قسمت تمربن خطای ابرو،مژه اینام،این همه وقت،خیلی فاصله میدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اره اشتباه کردم،ولی خیلیام از مجازی هنرمند شدن،من تنبلی خودمم هس،ولی برا روحیات اخلاق من حضوری بهترب ...

من خودم مجازی نمی تونم🥲

ولی دوست دارم آموزش مجازی بزارم برای بقیه...

پیج دارم ولی یکی دو تا بیشتر عکس توش نیست بعد فیل تر شدن اینستا نتونستم بزارم

هیچکی جوابم نمیده جز تو😅 ممنون وقت گذاشتی جوابم رو دادی و راجب نقاشی هام نظر دادی❤️🥺

قربونت عزیزم،نقاشی دوسدارم،کاراتو دیدم انرژی گرفتم🤩

درمورد فروش کارات،بنظرم یه پیج بزن،اولش ب نیت اینک همه کاراتو ببینن،بعد تو بیوت بزن،سفارش گرفته میشه،کاراتو به دکوری فروشی هایی که دیوارکوب اینا میفروشن هم نشون بده،به دوستات اطرافیانت بگو حمایتت کنن

من خودم مجازی نمی تونم🥲 ولی دوست دارم آموزش مجازی بزارم برای بقیه... پیج دارم ولی یکی دو تا بیشتر ...

اره دوره هم بزاری عالیه

ولی برای اعتماد مردم،اول باید کاراتو بزاری هرروز یه کاربزار،موقع کشیدن استوری بزار،رفته رفته دوره هم بزار،اینستا هنوزم فعاله همه هستن،ولی منم سختیم میاد خیلی نمیرم،ولی بقیه میرن اکثرا

یه سوال چه جوری تایپک قبلم رو حذف کنم؟ میدونی؟

عزیزم اینجا برو،همه توضیحاتو نوشته