2777
2789
عنوان

سلام ب جاریم زنگ بزنم یانه

639 بازدید | 21 پست

سلام شوهرم چند سال پیش ی ماشین از برادر شوهرم خرید ولی ب نام خودش نزد ب نام برادرشوهرم بود الان جاری دوساله قهر کرده رفته خونه پدرش ۶ماهه حکم توقیف اموال گرفته ۶ ماه شوهرم ماشینشو زده پارکینگ خونمون شوهرمم بهش زنگ زد... گفت دست من نیست من اگه برم حکمو از رو ماشین بردارم دیگه نمیتونم مهریه یا نفقه بگیرم... الانم مام میدونیم قصد اون اذیت چشم نداره مارو ببینه... من تا چند ماه بد این ک قهر کرد بهش زنگ میزدم حالشو میپرسیدم دیگه یکی دوبار بهش زنگ زدم جواب نداد دیگه منم بهش زنگ نزدم...الانم تو این مدتی ک ماشینو گرفته من غرورم اجازه نداد بهش زنگ بزنم گفت بزار فکر کنه من واسم مهم نیست الان میگم بهش زنگ بزنم هرچی از دهنم دربیاد بهش بگم یا نه میشه راهنمای کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس مقصر نیست 

مالتون رو سفت بچسبید بیقیه رو دزد نکنید 

خب زندگیشون به مشکل هورده دیگه 

شما از همون اول می زدید به نام خودتون و سفت کاری نی کردید

خدایا خودت پشت و پناهم باش

اینقدر بدم میاد ازاین اعتمادای مسخره.. حساب حساب.. کاکا برادر... من یه دوچرخه از برادر شوهرم خریدم برای پسرم ازش رسید گرفتم... ممکنه هر ان یه اتفاق پیش بیاد.. شمام باید همسرت مشکل رو حل کنه.. هرچی بگی بده میشی 

اون قانونی رفته جلو شمام قانونی برو جلو شکایت کن ک این ماشین برای شماست و اینکه شما اصن نباید با جاریتون بحث کنید ماشین رو از برادرشوهرتون گرفتین و اونم خووودش باید مشکل رو حل کنه شما اصن دخالتی نداشته باشین شاید دوروز دیگع اشتی کردن اونوقت شما ادم بده میشین...بنظرم زنگ بزن ب برادرشوهرت ب اون فحش بده ک چ گیری کردیم از دست تو پولارو خوردی حالا مارو انداختی تو دردسر والا

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

بازنگ ایناماشینت برنمیگرده چون اگه وجدان داشت این ماشین رو نمیگرفت چون میدونست که برا همسرش نیست وبراشماست بهتربود همون موقع که توقیفی گرفت شماهم پیگیری میکردین الانم برادرشوهرت وظیفشه ماشین روبرگردونه بهتون

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️