2777
2789
عنوان

دیروزرفتم خریدچه سوتی دادم😑😑

1816 بازدید | 63 پست

بادوستم رفتیم بازارلباس عیدبگیریم رفتیم یه پاساژهمینجورکه میگشدیم یه روسری فروشی دیدم دنبال یه شال میگشتم گفتم ببینم دارن یان رفتم توعکسشونشون دادم گفتم ببخشیداین مدلودارین؟گفت بله خواست بیاره گفت فقط قیمتش۱۹۸باقیمتش مشکلی ندارین گفتم ن خوبه اوردهی تاکیدمیکرداین ابریشمیه قبل اینکه پروکنی ببین هیچ ایرادی نداره وفلان منم گفتم باشه پوشیدم خوشم اومدگفتم همینومیخوام کارتمودادم اونم دادبه دوستش گفت عزیزم۵۹۸تومن برای خانوم بکش😮‍💨😐من اونموقع دادزدم ننننن نکش نکش🤣😂😂خانوم مگه نگفتی۱۹۸😂🤔قیافه فروشنده😐😏عزیزم بنظرت ابریشمی رو۱۰۰میدن نگوقیمتو من۱۹۸شنیدم😑انقدخجالت کشیدم کارتوگرفتم سریع اومدم بیرون خیلی بدبود تایساعت روم نمیشدبادوستم حرف بزنم ازخجالت بدضایع شدم🥲💔

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

۵۹۸ خیلی گرونه واسه شال گوه خورده 

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خداااا🤣 اره خیلی بد شده ولی مهم نیس🤭

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

تو این گرونی این همه پول برای شال واقعا کار خوبی نیست. من مانتوم زورم میاد انقد بدم😁

ارادت خاصی به امام حسین(ع) دارم، قربونش برم الهی یه جوری حسش میکنم که انگار داره نگاهم میکنه. ازش چیزایی خواستم که بنظرم محال میومده ولی بهم داده. یه جور دلگرمی دارم، تو شرایط بدم انگار مثل یه پدر مهربون و با اقتدار کنارم بوده😍خوشحالم که دارمش تو قلب و ذهنم. السلام علی الحسین (ع).(خدا جونم شکرت که امام حسین تو دنیامون هست) 

کار خوبی کردی

این نشون میده به بلوغ رسیدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چه خبر ۶۰۰ کار خوبی کردی خجالتم نکش😂

اره بخدابا۸۵۰کت شلوارزنونه میشه گرفت 😂درکل خیلی بدبوده مغازم شلوغ فکنم اومدم بیرون کلی پشتم حرف زدن که چه بدبختیه😂

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه