2777
2789

قرآن ی آیه داره 

می فرماید: 

از غذایی که می خوری بر فقیرت بخوران و از لباسی که می پوشی بر فقیرت بپوشان 

نیاز نیست غذای آنچنانی باشه 

مثلا ی خورده پلو که باقی  مونده یا ماکارونی 

یا آش رشته .... 

همیشه ی چند ظرف یک بار مصرف تو خونه مان باشه. 

یا یک بسته خرما 

یا به اندازه  ۲۰ عدد نان پول به نانوایی محل بدیم بگیم هر کس رو که خودت می‌شناسی و فقیره بهش نان بده 

یا لباس های که نیاز نداریم انبار نکنیم تو چمدان یا نگیم این کاپشن رو بذارم واسه بچه بعدیم که قراره پنج سال دیگه دنیا بیاد مطمئنا خدای اون بچه هم بزرگه  

یا کفش و کیف .... 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نیازمندان زیاد شدن 

خانمه سر صف نانوا ایستاده بود و به چهره اونایی که سر صف بودند نگاه میکرد تا ببینه کدومشون مهربونتره بهش بگه ۳۰ تا نان برام بگیر 

واقعا کباب شدم 

من دیگه یاد گرفتم اطراف خونمون کجا ها بی خانمان یا گدا می سه پیدا کرد بعضی وقتا غذا بیشتر درست کنم ظ ...

خدا خیرت بده مهربون

مطمئن باش جواب دل مهربونت رو میگیری 

واقعا نیازمندان زیاد شدن  خانمه سر صف نانوا ایستاده بود و به چهره اونایی که سر صف بودند نگاه م ...

۳۰ تا نان ؟؟؟؟؟؟؟ واقعا ۳۰ تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
یه فقیری تپ محل ما هست، گهگاهی حسابشو تو مغازه صاف میکنیم. من اگر واقعا پول زیادی داشتم هر ماه براش ...

خدا ازت راضی باشه عزیزم

همیشه پیش کسایی که باهاشون راحتی بگو 

شاید اونا هم به فقیری کمک کنند 

خدا ازت راضی باشه عزیزم همیشه پیش کسایی که باهاشون راحتی بگو  شاید اونا هم به فقیری کمک کنند& ...

حتما عزیزم، مرسی برای تاپیک‌ خوبت. خدا برات بهترینا رو تو سال جدید رقم بزنه. 🌺🌿💗

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

خب ۳۰ تا خدایی خیییلی زیاده ، اون نیاز مند نبوده خیلی ببخشیدا ....

خواهر وقتی سه تا دختر تو خونه داره و مادر پیر و خودش و فقط قراره برای غذا نان بخورند 

بچه هاش یتیم بودند

... 

اونم می‌گفت منتظرم یارانه بگیرم