2777
2789

فهمیدی به منم بگو.پدرم دراومده یه هفته بیشترشدکه مریضم باردارم هستم هرچیزی نمیتونم بخورم.سردردشدید ابریزش بینی وسرفه های خشک وتب ولرز وکوفتگی بدن.سردردم بااستامینوفن ساده که هیچ اثری نداشت گذروندم ولی سرفه هاوحشتناکه کل گلوم زخمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدی به منم بگو.پدرم دراومده یه هفته بیشترشدکه مریضم باردارم هستم هرچیزی نمیتونم بخورم.سردردشدید ا ...

آخ همه ی این علائم دارم،سرفم بگیره سردردم بدترمیشه،دوشب نخوابیدم

شباکابوسه بخدا.مدام اب ولرم دستمه هی تاسرفه میگیره یه قلوپ اب میخورم.عسل ولیموهم توابجوش دیشب خوردم راحت خوابیدم نسبت به شبای قبل

تازه من سرفه میکردم اونقدربهم فشارمیومدکه ادرارم میریخت.هربارواسه نمازخوندن بایدمیشستم ولباس عوض میکردم 

[QUOTE=277693721]تازه من سرفه میکردم اونقدربهم فشارمیومدکه ادرارم میریخت.هربارواسه نمازخوندن بایدمیشستم ولباس عوض 

خیلی بده،بلادورباشه ازخودت وفندقت

[QUOTE=277693721]تازه من سرفه میکردم اونقدربهم فشارمیومدکه ادرارم میریخت.هربارواسه نمازخوندن بایدمیش ...

مرسی گلم بچه کوچیکم دارم اول اون گرفت من ازاون گرفتم بااین ویارم وحال بدم بچه داری وخونه داری دیگه جونی برام نزاشته.خداروشکراون بهتره من خوب نمیشم