2777
2789
منم سقط کردم با سایتوتک از یه نفر که فروشنده بود گرفتم  حالا دیروز شما گفتی سقط نشده ترسیدم بی ...

کی سایتوتک استفاده کردی اگه لخته شبی جیگر دفع کرده باشی افتاده فقط باید سونو بدی ببینی بقایا داره یا نه واس من دفع نشد متاسفانه سایتوتکو چند گرفتین از کجا میخوام ببینم اگه دفع کردید بمنم ادرس بدید منم بگیرم

اشتباه ما کجا بود!
کی سایتوتک استفاده کردی اگه لخته شبی جیگر دفع کرده باشی افتاده فقط باید سونو بدی ببینی بقایا داره یا ...

من لخته شبیه جیگر دفع کردم دوتا تیکه سفید مث پف گوسفندم دفع کردم دو هفته خونریزی داشتم بعدش تموم بقایا هم یه هفته بعد سقط درد شدید گرفتم اونم افتاد 

حالا نمیدونم افتاده یا نه 

شما کدوم استان هستید؟

قرص دونه ای ۲۰۰ گرفتم

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لخته شبیه جیگر دفع کردم دوتا تیکه سفید مث پف گوسفندم دفع کردم دو هفته خونریزی داشتم بعدش تموم بقا ...

خب افتاده دیگه خوشبحالت من فقط یروز خونریزی کردم با لخته های کوچیک نگران نباش افتاده من تهرانم اگه جاییو میشناسی بگو منم بگیرم

اشتباه ما کجا بود!
خب افتاده دیگه خوشبحالت من فقط یروز خونریزی کردم با لخته های کوچیک نگران نباش افتاده من تهرانم اگه ج ...

من استان لرستانم 

از دورود گرفتم 

متاسفانه تهران جایی رو نمیشناسم

شما احتمالا قرص کمتر از تعداد هفته های بارداری مصرف کردی که بچت سقط نشده 

حتما سونوگرافی بده که بچت سالم باشه 

چون سایتوتک اگه سقط نکنه واس بچه خیلی ضرر داره

من استان لرستانم  از دورود گرفتم  متاسفانه تهران جایی رو نمیشناسم

اشکال نداره عزیزم امروز رفتم دکتر بچم قلب نداره کلا دکترم گف قلبش تشکیل نمیشه بخاطر همون قرصو زعفرونی ک مصرف کردم فقط دفع نشده اونم دکترم بهم قرص میده خودش

اشتباه ما کجا بود!
کی سایتوتک استفاده کردی اگه لخته شبی جیگر دفع کرده باشی افتاده فقط باید سونو بدی ببینی بقایا داره یا ...

من سایتوتک اصل خریدم امانخوردم دارمش میخوای؟

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
سلام عزیزم شما هنوز داری اون قرصو تهرانی چند میفروشی؟

سلام گلم اره خودم یک ونیم خریدم آلمانی اصله.اصفهانم میتونم بفرستم برات

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.