2777
2789
ینی احتمال داره سقط کنی خونریزی داشته باشی ولی بچه سالم باشه؟؟؟؟؟؟

وای نمیدونم بخدا من خونریزی کردم با درد شدید تا ده روزم لکه داشتم با این حال میگن که سالمه

اشتباه ما کجا بود!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن عروسی بگیری بری خونه خودت تااینکه دستت رو به خون بچه ات الوده کنی.خدابزرگه درست میشه گلم

نمیشه بخدا نه شرایطش هس نه پولش نه شرایط بچه داری 

اشتباه ما کجا بود!
به تاریخ آخرین پریودت مربوطه فکر کنم واسه من الان دقیقا همین جواب آزمایش توئه ولی چون با تاریخ آخری ...

ببخشید سن حاملگی میشه واسه ۲۷ دی ولی من فک کنم اولای دی بوده اخرین پریودیم ینی سقط میشه؟

اشتباه ما کجا بود!
ببخشید سن حاملگی میشه واسه ۲۷ دی ولی من فک کنم اولای دی بوده اخرین پریودیم ینی سقط میشه؟

نمیدونم عزیزم

منم یه جورایی شرایطم مثل توئه

فقط دوست دارم بمونه

با دکترت مشورت بگیر امیدوارم چیزی که به صلاحته پیش بیاد

وای نمیدونم بخدا من خونریزی کردم با درد شدید تا ده روزم لکه داشتم با این حال میگن که سالمه

با چه قرصی سقط کردی؟چجور استفاده کردی؟

من بیبی زدم منفی شد

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉
من یکی خوردم ۳تا واژینال  چیزی ازت افتاد که حس کنی سقط شده؟ بیبی چک نزدی؟

بیبی چکم ک مثبت بود سونومم ک عکسشو گذاشتم بقیه میگن مشکلی نداره قلبشم تا ۸ هفته تشکیل میشه حالا امروز میرم دکتر ببینم چی میگه فکر کنم سایتوتک فیک دادن بهم شما سقط کردی؟ سایتوتک از کجا تهیه کردی 

اشتباه ما کجا بود!
بیبی چکم ک مثبت بود سونومم ک عکسشو گذاشتم بقیه میگن مشکلی نداره قلبشم تا ۸ هفته تشکیل میشه حالا امرو ...

منم سقط کردم با سایتوتک از یه نفر که فروشنده بود گرفتم 

حالا دیروز شما گفتی سقط نشده ترسیدم بیبی زدم منفی بود امروز دیدمش هاله انداخته بود 

موندم ببینم چی کنم

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉