2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید

210 بازدید | 17 پست

نمیدونم‌چراااا انقدر صورتم لاغره . صورتم بشدت لاغره ‌از صورتم فقط دو تا استخون گونه هست با ی پوست ک روش کشیده شده . با اینکه چشمای درشت و خوشگلی دارم دماغ کوچیک و لبای حجیمی دارم اما لاغری صورتم نمیزاره اینا هیچکدوم ب چشم بیاد و خیلی زشتمم مخصوصا تو عکس خیلییییی زشت میوفتم 😓😓😓😓 نگید چربی تزریق کن ک ن پولش رو دارم ن شوهرم میزاره کسی اگه درمان خاصی سراغ داره بگه ممنون میشم . تازه الانم باردارم بعد بارداری بدتر هم میشم . و واقعا از این موضوع خیلی ناراحتم کارم شده گریه و زاری

هر صبح ارده و شیره انگور بخور من خودم وقتی ی هفته میخورم صورتم چاق میشه من بدم میات صورتم چاق بشه برا همین کم میخورم

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین خدا رو شکر کن که مثلا همون چشای خوشگلت مشکل نداره صورت لاغر ارثیه ولی من ی مدت پودر جوانه ی گندم میخوردم خیلی تغییر نکردم یکم تپلتر شد صورتم چون درمان با پودر ول کردم باید چند ماه هر روز با سالاد بخوری من در توانم نبوذ 

بشین خدا رو شکر کن که مثلا همون چشای خوشگلت مشکل نداره صورت لاغر ارثیه ولی من ی مدت پودر جوانه ی گند ...

اصلا زیبایی صورتم ب چشم نمیاد بس ک استخوان بندی زشتی داره . هزار تا چاله انداخته تو صورت من . میترسم بچه هامم از خودم برن

دیگه ببین مگه اینکه کلا کمی حجم بگیری وتپل تربشی تاصورتت هم تاثیربگیری وگرنه سبک صورت خیلی مهمه واین راهکارها معمولا موقتیه میتونی کمی چاق شو نذارشکم بیاری فقط. الانم ک بارداری هیچ کاری نمیتونی کنی دعاکن تهوع اینانداشته باشی مثل من فقط بخوری واشتهات خوب باشه بعدا شکم اینارو لاغرمیگنی با ورزش 😁😁

ازطب سنتی کمک بگیراوناخیلی داروگیاهی بدون عوارض تجویزمیکنن که برای نی نی ضررنداشته باشه

ممنونم عزیزم . از این عطاری ها چند باری پودرای مختلفتی خریدم متیجه تا وقتی استفاده کردم خوب بوده بعد از قطع بدتر هم شدم 

ممنونم عزیزم . از این عطاری ها چند باری پودرای مختلفتی خریدم متیجه تا وقتی استفاده کردم خوب بوده بعد ...

عطاریاکه نه.دکترای طب سنتی خیلی خوبن الان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌علمشونخیلی بالاست.ازهمه مهمترداروهاش شیمیایی نیست که عوارض بعدی داشته باشه 

دیگه ببین مگه اینکه کلا کمی حجم بگیری وتپل تربشی تاصورتت هم تاثیربگیری وگرنه سبک صورت خیلی مهمه واین ...

اصلا برام مهم نیست بدنم چقدر چاق میشه اتفاقادوس دارم کلا ده پونزده کیلو وزن بگیرم ولی از وقتی یادم رو ۶۰ کیلو قفل بودم از خدامه اضافه کنم تو بارداری هم  ک الان ماه اخرم ۶۸ کیلو شدم و ب سختی وزن میگیرم  این مشکل  خیلی برام جدیه

عطاریاکه نه.دکترای طب سنتی خیلی خوبن الان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌علمشونخیلی بالاست.ازهمه مهمترداروهاش شیمیایی نی ...

از کجا میتونم پیدا کنم عزیزم؟ اینجا ک نداره