2777
2789
عنوان

پسرم دو سالشه میشه یه لحظه بیاین

1224 بازدید | 104 پست

پسرم دو سالشه خیلیییی لجبازه.مثلا بهش میگیم به تلویزیون دست نزن.یا گاز نگیر بااااز همون آشه و همون کاسه...

مثلا اخلاقش خیلی بده گاز میگیره مشکون میگیره.هر چقدرم باهاش خوش رفتاری میکنم همونه...همش میگه آب .آب ک میدیم بخوره یذره میخوره بقیشو میریزه زمین....واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه ای داره؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اس دیگه. این کارا رو نکنه باید ببریش دکتر😬😬 حساسیت ب خرج نده.اصلا توجه نکن بهش یادش میره

اخه زشته دختر.میریم مهمونی اینجور نیستا بهتره ولی تو خونه خیلییی اذیت میکنه....دست بزنش ک خیلی بده وواقعا عذاب میکشم.مثلا یه کار بدی میکنه دعواش میکنم میاد میزنه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
داداش منم دو سالشع دقیقاً همیطورعععع😣

چیکار کنیم بنظرت ک خوب بشن

😆وای یاد بچه خودم افتادم به مروردرست میشه نگران نباش فقط بهش بی اعتنایی کن یاوقتایی که لج می‌کنه حواسشوپرت کن 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
پسر منم تا ۳ سال شدید همین بود فقط حواسشو پرت کن و باهاش لجبازی نکن و بهش بکن نکن، نکن و یه کار خوب ...

من واقعا حوصلم زیاده ببین چیکار کرده ک من کم آوردم

😆وای یاد بچه خودم افتادم به مروردرست میشه نگران نباش فقط بهش بی اعتنایی کن یاوقتایی که لج می‌کنه حو ...

باید همین کارو کنم....واقعا خیلی خستم از دستش

هیچی فقط توجه نکن راهکارش فقط همین 

بچه دوساله من در عرض 3 ماه دیوانه ام کرده بود همش میرفت زیر گاز خاموش میکرد جوری بود که شاید مثلا من 18تا 19 بار روشن میکردم اون می‌رفت خاموش میکرد نازش کردم بوسش کردم دعواش کردم ترسوندمش هرکاری بگی انجام دادم درست نشد که نشد بعد 3ماه خودم زدم به اون راه اون خاموش میکرد من حتی نگاهش نمیکردم باز روشن میکردم باز تکرار میکرد من نه توجه میکردم نه ناراحت وعصبی میشدم باور میکنی در عرض یه هفته این عادت بد از سرش افتاد و دیگه هیچوقت تکرار نکرد

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

خب همه دو ساله ها همینن! داره تجربه میکنه 

داره تمرین مستقل بودن میکنه 

و میخاد خودشو اثبات کنه

هیچ بهش نگو که نکن! عصبانی هم نشو .

همین که ببینه شما بی تفاوت هستی بیخیال میشه 

االبته طول میکشه.. باید از این سن خارج بشه 

اما اگه باهاش لج کنی و نکن نکن راه بندازی بدتر ادامه میده و بزرگتر که بشه حرصتو درمیاره 

دختر من هررررربار یه ذره از غذاش میخورد بعد بقیشو میریخت توی دستش و با تمام قوا پرتاب میکرد بالا 

یهو میدیدم تمااااام خونه شده پلو 

اما صبوری کردم 

الان دو سال و نیمه شده خیلی از عادتاشو یادش رفته اما خب بازم شیطنتای دیگه ای داره 

مثلا اون آب ریختن رو هنوز داره تف هم بهش اضافه شده!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

وااای کلا دوسالشه🥺🥺😂

توقع داری تلویزیونو بندازه و من چیزی نگم بهش