2777
2789
عنوان

ورم تیغه بینی بعد از جراحی

10699 بازدید | 22 پست

من 10 روزه عمل کردم بینیم استخوانی بود دو روز پیش رفتم گچ بینیمو برداشتم خیلیییی بد بود افتضاح بود قسمت بین دو ابرو تا نوک بینی کاملا پهن بود و یه قسمتش هم انگار کج بود گفتن ورمه و خوب میشه تیفه بینی خودم خوب بود فقط یه قسمتش باریک بود دکتر گفت واست تقویتش میکنم نمیدونم الان چرا اینقدر پهن شده .کسی هست که اینجوری بوده باشه؟🥺

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
عجول نباش حداقل ۶ ماه زمان نیازداری تا بتونی درباره بینیت نظر بدی

یعنی خوب میشه؟ آخه این ویدئو ها که میزارن بعد برداشتن گچ فرم ببنیشون مشخصه ولی کمی ورم داره واسه من خیلی بد بود اصلا خودمو دیدم شوکه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتی بود خیلییی ورم دارههه دیوونم کرده منی که بالای بینیم کاملا باریک بود الان بشدت پهنه

گوشتی میگن ورمش خیلی طول میکشه بره 

من استخوانی بود بین ابروهام تیغه اش اوکی بود نه پهن نه باریک یخورده پایین تر نزدیک نوک بینیم باریک بود دکترم گفت واسه اینکه مشکل تنفسی پیدا نکنی واست تقویتش میکنم الان همه اش پهن شده

روز اول که گچو برداشت که افتضاح بود شبیه فیل شده بودم الان داره ورمش میخوابه یخورده بهتره

گوشتی میگن ورمش خیلی طول میکشه بره  من استخوانی بود بین ابروهام تیغه اش اوکی بود نه پهن نه بار ...

وای مال منم الان همه جاش پر ورمه پهن پهن از بالا به پایین یعنی افتضاح من مشکلم کلا نوک بینیم بود که گوشتی بود و فرمش گرد بود ولی الان انگار دوبرابر قبلا شده😂هرکی میبینه میگه زدی دماغتو حیف کردی ولی سعی میکنم اهمیت ندم 

ولی مثلا به عکسای روزای اول نگاه میکنم میبینم واقعا ازونموقع ورمش کمترشده خیلی بدتر بود ولی خدای کاش حالا باصبر کردن درست بشه 

وای مال منم الان همه جاش پر ورمه پهن پهن از بالا به پایین یعنی افتضاح من مشکلم کلا نوک بینیم بود که ...

ایشالله درست میشه

دقیقا منم نوکش گرد و افتاده بود

ولی نسبت به روز اول خیلییی ورمش کمتر شده

باید فقط صبر کنیم متاسفانه من اصلا صبور نیستم🥴

خیلی بهتر شده

سلام اسی بینیت چطور شد؟ من دیروز آتل برداشتم وحشت کردم بینیم خیلی بزرگ و زشته

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛