2777
2789
عنوان

عروس من

1734 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها عروس من ۲۲ سالشه با پسرم بدون اطلاع من دوسال دوست بودن بعدشم پسرم با من اشناش کردو رفتیم خاستگاری و الان دوسال هست از عروسیشون میگذره من و شوهرم یه خونه برا پسرم چند سال پیش خریده بودیم ۵۵ متر خیلی کوچیکه ولی خوش ساخته عروسم گفت مشکلی نداره، الان که دوسال گذشته سر ناسازگاری با پسرم گذاشته که خونمون خیلی کوچیکه گفتم چطور روز اول میخواستی جهاز بیاری کوچیک نبود حالا کوچیک شده البته جرعت نکردم به خودش بگم به پسرم گفتم بعدش یه چهارتادونه لباس از تو خونش نیاورد همرو پسرم داره میخره  بگذریم......به نظرتون از نظر مالی کمکشون کنیم خونشونو بزرگتر کنن شوهرم میگه تن پرورمیشه 

اگه دارین کمکش کنین ولی بزنین به نام خودتون.بالاخره سرمایه است.شاید قصد بچه دار شدن دارن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

اینجا همه مادرشوهر گریز و عروس دوستن 😁

ولی جدی نظرمو میخای نخر، بنظرم بزار خودشونم تلاش کنن، بعد تلاششون که بیشتر شد خودشون یه پولی جور کردن شما هم کمکشون کن ولی اگه اماده لقمه کنی واقعا تن پرور میشن و اصلا قدر زندگی و نمیفهمن

الان همه بهت حمله ور میشن استاتر 😅

براچی حرف بدی زد؟؟

اگـ هزینش دارید بله خیلی خوبه براشون خرج کنید پسرتون پیشرفت میکنه ارامششونم بیشتر میشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بذارید خودشون بزرگتر کنن این کار کنین هر سری برای خواسته های بزرگتر سر ناسازگاری برمیداره و توقع دار ...

شوهرمم همینو میگه میخواستم طلاهامو بفروشم میگه بدعادتشون میکنی